Tekil Mesaj gösterimi
  #16 (permalink)  
Alt 09-13-2008, 10:41
ers2007 ers2007 Çevrimd???
Acemi

ers2007 is on a distinguished road
Thumbs down Bu Gökçek dediğiniz iksir behçet hastalığına kesin çözümmü yoksa kolşisin vs gibimi?

Merhaba İbrahim ben sitenizi daha önce ziyaret etmiştim yazdıklarınız ilgimi çekti ancak hani bu tür tedaviler genelde tıpta kesin çözümü olmadığı için bir takım fırsatçılar ve umut sinsarları tarafından hep istismar edilmekte ve ellerinde kesin tedavinin olduğunu idda etmekteler.Benimde bununla ilgili olarak 4-5 yıl önce başımdan geçen bir olayı anlatıcam;fabrikada çalışırken çok yakın bir arkadaşım egzama hastasıydı bendede henüz behçet hastalığını bilmemekteydim yada etkileri daha azdı.O zamanki rahatsızlıkları bu çerçeveden değerlendiremiyordum.Her neyse bu bahsettiğim arkadaşım şişli florya mahallesinde bu bitkisel çözümle şifa dağıtan hatta başka bir arkadaşının patronunun egzamasını bu şahısların iyileştirdiğini söyledi.Tabi bir umutla bende var olan Vitiligo Hastalığınında tedavisininde olacağını düşünerekten arkadaşımla bahsi geçen yere gittik.Hayli sosyetik bir müşteri portföyü bulunan eczacı arkadaşımada banada bir takım ilaçlar verdi.Bunların çoğusu bitkisel içerikliydi(pomat,yosun hapı,D Vitamini ve bununla birlikte gülünç yöntemler).O zaman iyi para bayılmıştık.Sonra sözde ilaçları eve getirdiğimde abim bana çok kızdı.Sonra götürüp geri iade ettik.Bide sizi tenzih ederek söylüyorum ama mesele gıda üzerine söyledikleri mesela koladan uzak durma ve diğerleri sizin tavsiyelerinize yakındı.Ama ben o adama güvenmedim.Şimdi size şunu soruyorum İbrahim bey sizin bu bitkisel çözüm dediğiniz ilaçlar kendi hastalığıma göre soruyorum mesela behçette tamammen bir şifa sağlarmı?.Sağlarsa ne kadar sürede olur.Bide Gökçe iksiri Vitiligoya iyi gelirmi?Önerileriniz nelerdir.Yani hem vitiligo hemde behçet hastalığı için bana hangi formülü önerirsiniz.Teşekkür ederim

Konu ers2007 tarafından (09-14-2008 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir..