09-14-2008, 19:55
|
|
Administrator
|
|
|
|
Alıntı:
redhg06´isimli üyeden Alıntı
ibrahim bey sinirlilik,uyuyamama,duygu dengesizlikleri,aşrır heyecenlanma ki cidden aşırı,ellerimin titremesi ve ellerde aşırı terleme,hemen yorulma,kas larımda kuvvetsizlik karmp girmesi ve tenimde kuvvetsizlik, kontrol edilemeyen bacak adelelerim ve kolda pazularımda titreme ki arada oluyor, sac tellerımde zayıflık sac dokulmesı,cok yememe ragmen kılo alamama{bundan sıkayetcı dgeılım  } gozlerımın altında koyuluk,aşırı yorgunluk hali,ve aşırı uyku isteği.dikkat dgaınıklıgı ve odaklanmama da bu belırtılere dhaıl olmak uzere bende durumun kısaca ozetı budur.tetkık yaptırmadım lakın belırtıler troıd bezleırmle alkalı porblem olduguna delalet.hatta tetkık olmamasına ragmen bazı doktor arkadslarım troıd bezlerı ıle porblem olacagını bana bıldırmıslerdı.sıtenızı yenı gordum hemen yazmak ıstedım.acaba bende hıpertroıd hastlıgımı mevcuttur?cunku bu belırtılerden dolayı cok buyuk sıkıntılar cekmekteyım.cevabınızı sabırsızlıkla beklıyecegım.
|
Tiroid besesinde anormalikler var ise Gökçek İksir ve tirod çayı iyi gelir, ama bağırsak mantarları da aynı problemlere sebep olabilir.Bu nednele Gökçek Tonikte kullanmanız uygun olur.
|