09-18-2008, 09:00
|
|
Administrator
|
|
|
|
Gökçek İksir | Gökçek İksir deki yorulardan alınmıştır
SEDAT ŞEN said on Çarşamba, Eylül 17, 2008, 13:22
öncelikle sayın ibrahim gökçek’e bu yazımı okuyanların huzurunda teşekkürlerimi sunmak istiyorum,ben şırnak’ta görevli Tsk mensubuyum,annem yıllardır mide-bağırsak problemi olan,şeker,kalp hastası,tansiyon ve bel-fıtığı ameliyatı olmuş biri.annem özellikle aşırı derecede mide problemi bulunmaktaydı,yıllar önce (2003 yılı)hastanelerde yapılan tetkiklerde helico bakter filori denen bakteri bulundu ve antibiyotik,lansaprozol,ağrı kesici 3 lüsünden oluşan hapları birarada kullandı,annem1 yıl midesinden rahat etti,annemin mide problemi 94 lü yıllarda başgöstermişti.yıllar boyu kullanılan hapların kalın ve ince bağarsaklardaki tahribatı 2006 yılında aşırı şişkinlik ile fiziki olarak görünmekteydi.öyle ki annem çok zayıf ancak karın kısmı çok ama çok iriydi sanki 3 üz çocuğa hamile gibi görünüyordu.internette araştırırken ibrahim beyin iksirini tesadüfen buldum (2 ay önce)ve kendisiyle telefon ile görüştüm,tonik ve iksiri annem 2,5 hafta kullandı karnının şişkinliği yaklaşık 3,5 ila 4 santimetre indiğini, yüzüne kan geldiği vücudunu toparladığını bu kısacık sürede gördüm, annem yıllardır birçok rahatsızlığı bir arada olan bir hasta ve denemedik yol bırakmadım,şimdiye kadar sadece ibrahim beyin iksir ve toniğinden fayda gördük..Allah ondan razı olsun..herkese tavsiye ediyorum…ayrıca bu yazdıklarımı kendi vicdanımın sesine kulak vererek yazdığımı beyan etmek isterim..Allah herkese şifa versin..
|