Konu: Yorgunluk
Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 09-25-2008, 11:06
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
barbara´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
iyi akşamlar herkese..
Alıntı:
barbara´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben annem için buradayım.annemin 2008 şubat ayından beri kronik ürtiker rahatsızlığı var.doktorlar anneme kortizonlu ilaçlar verdi.atarax,xpzol gibi vs.bunları içerken,allerjiler çıkyor ama ilaçları bıraktıkran sonra yine başlıyor ,ve bir süre sonra ilaçlarda fayda etmemeye başladı.doktorlar kesin bir teşhis koyamıyordu.stresten diyorlardı.ben bu konuyu internette araştırayım dedim.ibrahim bey'in sitesini buldum.bayağı bir araştırdım.ibrahim bey ile msn de görüştüm annemin rahatsızlığını anlettım.gökçek iksir,gökçek tonik ve çay harmanı önerdi.bende bunları aldım.2 hafta oldu.annem bunları kullanoyor.allerjiler azalmaya başladı.ayrıca annemin içtiği ilaçlar sonucı gündüzleyin sersemlik.uyku hali oluyordu.şimdi bunlardan eser kalmadı.'kendimi doping almış gibi hissediyorum diyor've sağ kolunda da romatizma vardı allaha şükür oda geçmeye başladı.ibrahim bey'e çok teşekkür ederim.inşallah annem daha da iyi olacak...iyi akşamlar herkese

Annenizde 2 haftada böyle olumlu geliişmelerin olması çok güzel, fakat kesin tedavi zaman alır artı doğru beslenmek gerekir.