Tekil Mesaj gösterimi
  #11 (permalink)  
Alt 10-01-2008, 14:42
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
volkanilya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu web sayfasında yazan hemen hemen tüm bu ürünler için verdiği bilgiler hakikaten doğruya yakın.
Alıntı:
volkanilya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ama tabii herkesin bünyesi farklı cevap verebilir.
Benim üzerimdeki tesiri ise inanın çok ama çook acayip.

Bende aşırı yorgunluk ve halsizlik vardı. Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine iksir ve tonik ten 3 ay dır kullanıyorum.

Eğer bitkisel tedavi yöntemlerine inanıyorsanız tüm diğer yöntemlere ara verip yani diğer ot, aktar, kantar, lokman hekim v.s. sadece bunu deneyin derim.

Benim için kısaca: alerji (burnum tıkanıyordu sürekli), göğüs sıkışması, sinüzit, kalp, mide, barsak, yorgunluk halsizlik v.s. saymak hayli uzun bu şikayetlerimde oldukça iyileşme gördüm, garip ama gerçek.

Ve işin enteresanı Akdeniz tıp ta bu şikayetlerime doçent dahiliye hocası hiçbir teşhis koyamamıştı. 2-3 aylık tahlil ve araştırmasına rağmen.

Özellikle bende çıkan bu tür rahatsızlıkların önemli nedenlerinin başında “mantar” geliyormuş, İbrahim gökçek ile konuştum. Bu kişiyi ne kadar övsem az. Kitaplarını da tavsiye ederim.

Benim ile konuşmak isteyen olursa 0505 523 88 11 nolu telefonumu veriyorum.
Selamlar
İlyas bey Allah şifalar versin, hakikaten tedavi ettiğimiz insan çok ama yazı yazmak vatandaşa işkence gibi geliyor.Yazdığınız için teşekkürler.Sizin için kesin tedavinin biraz daha süreceği anlaşılıyor.