Bagirsak.org a üye olup benim hakkımda yazılan yanlışları düzeltmek istedim, benim üyeliğimi yasaklamışlar.Birileri oturuyor masa başında bir şeyler yazıyor.Cevap vermek istiyoruz, üyeliğizi engeliyorlar.Biri orada yazmış.İbrahim Gökçek böbreküstü bezeleri histamin üretiyor diyor.Bu yanlış diyor.Benim yazdığım yazıları hiç okumadığı anlaşılıyor, çünkü böyle bir ifade kullanmadım.Bir diğer şahısta Gökçek Tonik lahana suyundan yapılır.İlk 1. dakikkada hemen içeceksin bir dakika beklerse bozulur diyor.Yani maşallah.Bu forumda yazı yazanlardan bazıları maksatlı yazıyor.Bu çok ayıp, insan bilmediği konuda yorum yapar mı?Neymiş lahana suyu bir dakikada içilmezse bozulurmuş allah allah hangi bilgi ile bu kannata varmış bu vatandaş doğrusu anlamadım.Lahana mikserle çekilirse oksitlenir, santrafujla çekilse oksitlenir dese doğru olurdu, çünkü ısınınca oksitlenir ve etkisi azalır.Biz bunu imal edebilmek için ABD'den iki özel makine getirtik..Lahana suyunun bazı yantesirleri var, biz bu yan etkilerini Gökçek İksirle giderdik.BU NEDNELE HASTANIN İKSİR VE TONİKİ BİRLİKTE KULLANMASI GEREKİR.Başka sitelerde yazı yazanlarda var, fakat nedense Gökçek İksir ve Gökçek Toniki kullanmayanlar ve tanımayanlar maksatlı ve yanlış bilgi veriyorlar.
Lahana üzerine ABD'nin Kaliforniya Standford Üniversitesi’nde Prof. Dr.Cheney ve ekibi 1950-52 yılları arasında Lahana suyu ile üç büyük tedavi denemesi yapmıştır ve bunu 1956’da Prof. Dr. Wasler ile Prof. Dr. Miller’in tedavi denemeleri takip etmiştir. Hastalar mide, onikiparmak bağırsağı ve ince bağırsak ülseri olanlardan seçilmiştir ve de 1-4 hafta süre ile günde 1 lt Lahana suyu verilmiştir. Lahana suyunun gün boyu yudum yudum içilmesi gerekir. Gökçek Tonik daha etkilidir. Cheney tarafından 1950’de yapılan 13 hasta üzerinde deneye yapılmıştır ve bunların altısında mide, yedisinde onikiparmak bağırsağı ülseri olduğu röntgenle tespit edilmiştir. Tamamı Lahana suyu ile normal tedavi süresinden önce iyileşmişlerdir.(Age).
Cheney ve ekibi 1950’de 65 mide, onikiparmak bağırsağı ve ince bağırsak ülseri olan hastalar seçilmiş olup hastalar 8-24 gün içinde Lahana suyu ile iyileşmişlerdir. (Age)
Cheney ve ekibi 1952’de aynı şekilde rahatsız olan 95 hasta üzerinde Lahana suyu ile tedavi denemesi yapmıştır. Birinci haftanın sonunda %81’i İkinci haftanın sonunda %95’inin ağrılarından kurtulduğu tespit edilmiştir. (Nh.5.97.262, NH.8.96.480, HHB IV.555, NH.2.96.104)
Konu igokcek tarafından (10-02-2008 Saat 12:59 ) değiştirilmiştir..
|