Tekil Mesaj gösterimi
  #11 (permalink)  
Alt 10-23-2008, 00:12
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
senol08´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evvela bütün hastalıkların şifasını veren ALLAH ın selamı üzerinize olsun. Benim bu siteye ikinci yazım ilkini 28.8.2008 de yazmıştım. Eşimin ülseratif kolit hastası olduğunu ve tibben artık tedaviye cevap vermediğini ve daha sonra ibrahim gökçek beyle tanıştığımı yazmıştım. Şu anda 06.07.2008 de başladığımız gökçek iksir, tonik ve çay tedavisine devam ediyoruz. Yaklaşık 3.5 ay oldu ve şu anda şıkayetlerınde hissedilir derecede azalma oldu ve hasta kendisini çok iyi hissediyor. Karın ağrısı denen birşeyi kalmadı çok şükür. Ama kesin sonuç için birdaha tekrarlamaması için birkaç aydaha tedaviye devam etmemiz gerekiyormuş. ALLAH ibrahim beyden razı olsun ve bütün hastaların yardımcısı olsun şifalar versin inş. Yazımızı okuyan herkese gerçekten bu ilaçları tereddütsüz uygulayabileceklerini tekrar söylüyorum. Saygılarımla

Şenol bey teşekkürler, ülseratif kolit hastları şayet sabrederlerse zamnala iyileşirler, siz de sabredenlerdensiniz tebrikler.Ülseratif kolit çok ağır bir rahatszılık ve çok zman gerekir.