11-28-2008, 18:07
|
|
Administrator
|
|
|
|
Alıntı:
osman-tr´isimli üyeden Alıntı
Spondilit Ankilozan ile ilgili olarak, (kız)çocugumuzdaki Ağrı sancı ve çeşitli hareketlerin kısıtlanmasıyla ilgili şikayetleri bitmiş olsa da, tedaviye devam edecegiz. Yakında ixir ve romatizma çay siparşi verecegiz. En az 8-9 ayı tamamlamayı düşünüyoruz. Diyetlere riayet ediyoruz. Bir daha nüksetmesin diye ve vücudun normal degerlerine kavuşması için devam etmenin saglıklı olacagını düşünüyoruz. Uzun vadeli olmasına ragmen ixir+ romatizma çayı gibi etkili ve dogru sonuç veren bir başka ilaç vs. veya karışımla karşılaşmadım dogrusu. İlgili kardeşler bu satırların rasgele yazıldıgını sanmasınlar.. Ben emekli ögretmenim ve sonuç almadıgım bir şeyi yalandan yere asla yazmam.
|
Alıntı:
osman-tr´isimli üyeden Alıntı
Fakat beslenme alışkanlıkları + diyet + İxir + r.çayı + hareket ve spor birlikte olursa daha da iyi oluyor.. Bu vesileyle ibrahim bey kardeşimize teşekkür ediyoruz ve Allah razı olsun diyoruz. Hasta kardeşlerimize de, acil şifalar diliyoruz. Karadenizden selamlar..
|
Osman bey teşekürler, diğer iyileşen hastalar veya ebeveynleride yazsa çok memnu oluruz.Bugün saçkıranı iyleşen bir genç, genital siğilden kurtulan bir bayan, allerjiden kurtulan bir beyefendi bana teşşekür için telfon ettiler.Fakat yazı yazmaya gelince iki tasıt yazı yazmak vatandaşa zor geliyor.İnsanlar sağlıklarına kavuştuklarında hastalığın insana vermiş olduğu acı ve ızdırabı unutuyorlar.Bu nednele yazı yazanlar özelikle teşşekür ederim
|