Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 11-30-2008, 23:34
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
muhterem67´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hatice hanım foruma yeni katıldım ve incelemelerime astımdan başladım bu sitede nedeni ise bu rahatsızlık ile yaklaşık 20 yıldır mücadele etmemdir.
Alıntı:
muhterem67´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende bir müddet ibrahim beyin ürünlerini inceledikten sonra iksir ve toniği aldımve babam için kullanmaya başladım yaşı ise 68 yaklaşık 39 senedir kronik astım bronşit hastası kendisi aldım ve düzenli olarak kullanmaya baladım 2 haftada nefesinde rahatça balgam çıkarabilmesinden ötürü ciddi rahatlamalar oldu ve mide sorunlarıda var idi. idrar sorunları kalpte ritim bozukluğuda var.Ne ilginçtirki hayretler içerisinde kaldım. Artık babam kullandığı tüm ilaçların sadece 3'te 1 ni kullanır oldu şükürler olsun allaha. düşününki babam 68 yaşında sizin çocuğunuzdada güzel bir etki başlamış ve tadavi gerçekleşmeye doru ilerlemiş. ben tam ve düzenli bir şekilde en az 5 ay ve daha fazlasını kullanmayı düşünmekteyim bakalım kullandıkça daha neler olacak merak etmekteyim. ibrahim beyede yürekten tşkrler ediyorum.ALLAH ONDAN RAZI OLSUN...

Muhterem bey iksir ve tonikin bu kadar kısa sürede yıllardır devam eden müzminleşen hastalıklara karşı iyi gelmiş olması çok güzel buna çok sevindim, fakat kesin sonuca ulaşmak zamn ve sabır ister.Artı doğru beslenmekte çok önmelidir. Gökçek Diyet