Sac Dokulmesi...

Sağlık Kategorisinde ve Saç Dökülmesi Forumunda Bulunan Sac Dokulmesi... Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhabalar ben cagatay;hocam benim sac dokulme problemim var,abimlerdede bu durum gecerli ancak babamın sacları normal,ben 15 yasından beri çeşitli ilaçlar ...

+ Konu Cevaplama Paneli
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sac Dokulmesi...

cgtyyy Çevrimd??? Acemi cgtyyy is on a distinguished road

Standart Sac Dokulmesi...

Merhabalar ben cagatay;hocam benim sac dokulme problemim var,abimlerdede bu durum gecerli ancak babamın sacları normal,ben 15 yasından beri çeşitli ilaçlar ve bitkisel yağlar ve evigen tarzı ilaçlar kullandım...Su an bioxcin kullanıyorum ama bu ilaçların dökülmeyi önlediği ve sac çıkarmadığını biliyorum tek yararı psikolojik olarak kendimi tedavi etmem...Benim sac tipim yağlı fakat saclarım seyrek ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim...Simdiden tesekkurler...

igokcek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    igokcek Çevrimd??? İbrahim GÖKÇEK igokcek is on a distinguished road

Alıntı cgtyyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar ben cagatay;hocam benim sac dokulme problemim var,abimlerdede bu durum gecerli ancak babamın sacları normal,ben 15 yasından beri çeşitli ilaçlar ve bitkisel yağlar ve evigen tarzı ilaçlar kullandım...Su an bioxcin kullanıyorum ama bu ilaçların dökülmeyi önlediği ve sac çıkarmadığını biliyorum tek yararı psikolojik olarak kendimi tedavi etmem...Benim sac tipim yağlı fakat saclarım seyrek ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim...Simdiden tesekkurler...
    Saçların dökülmesi, yağlanması veya kırılmasının sebebi bağırsak mantarlarının bağırsakalrda yağmış olduğu tahribat nedeniyle damarlar yağlanır ve hücrelere yeterince kan akışı olmaz ve beslenemeyen saç dibindeki hücreler den saçlar dökülür. Gökçek İksir ve Gökçek Tonik kullanmanız gerekir.

vildan Çevrimd??? Acemi vildan is on a distinguished road

benimde saçlarım aşırı dökülüyor taramaya bile korkuyrum .sizce ne yapabilirim

vildan Çevrimd??? Acemi vildan is on a distinguished road

Unhappy

bu bahsettiginiz iksir ve tonik işe yararmı nerden temin edebiliriz bana cevp yazarsanız sevinirim .yoksa saclarımı sıfıra vurcam tesekkürler

Alıntı vildan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu bahsettiginiz iksir ve tonik işe yararmı nerden temin edebiliriz bana cevp yazarsanız sevinirim .yoksa saclarımı sıfıra vurcam tesekkürler
    Gökçek İksir ve tonikle iyileşirsiniz problem değil.

asii Çevrimd??? Acemi asii is on a distinguished road

Unhappy

merhabalar ben bu siteye yeni üye oldum ve çok faydalı bi site olduğuna eminim benimde sorunum saçlarımla saçlarım çok dökülüyo ve çok zayıf bi arkadaşımıza gökçek iksiri tavsiye etmişiniz acaba bu iksiri nereden temin edebiliriz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler allaha emanet olun

Alıntı asii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar ben bu siteye yeni üye oldum ve çok faydalı bi site olduğuna eminim benimde sorunum saçlarımla saçlarım çok dökülüyo ve çok zayıf bi arkadaşımıza gökçek iksiri tavsiye etmişiniz acaba bu iksiri nereden temin edebiliriz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler allaha emanet olun
    Gökçek Aktar

Alıntı Rockmantik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar...
    Alıntı Rockmantik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küçükken Bir Kaza Sonucu Başım Yarıldı ve 3 Dikiş Atıldı.Sonra O Yerde Şaç Cıkmamaya Başladı O Günden Beri Şaç Cıkmıyor Bir Tedavisi Varmı ???

Gökçek İksir, Gökçek Tonik ve enfeksiyon çayı için 6 hafta bakalım ne gibi gelişmeler oluyor.

eczerol Çevrimd??? Acemi eczerol is on a distinguished road

sipariş linki çalışmıyor ibrahim bey

74brlik Çevrimd??? Acemi 74brlik is on a distinguished road

ne yaptıysam önleyemiyorum saçlarım dökülüyo irsi oldudunu söylüyorlar babamda kel ama ben kel olmak istemiyorum lütfen yardımcı olun daha dökülmedi ama dökülüyo ne yapmam gerek

halil_140 Çevrimd??? Acemi halil_140 is on a distinguished road

benımde yaklasık 10 senedır sac kıran var kafamda 1 seneye yakındır saclarım dokuluyor orta kısım acıldı ne yapmam gerekıyor

Alıntı 74brlik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne yaptıysam önleyemiyorum saçlarım dökülüyo irsi oldudunu söylüyorlar babamda kel ama ben kel olmak istemiyorum lütfen yardımcı olun daha dökülmedi ama dökülüyo ne yapmam gerek
    Gökçek Tonik, Gökçek İksir ve enfeksiyon çayı ile iyileşirsiniz.

zulkarneyn Çevrimd??? Acemi zulkarneyn is on a distinguished road

Merhaba ben tsk. çalışıyorum.. Mesleğim gereği iş ortamım çok stresli.. Ve son bir yıldır saçlarım dökülüyor.. Bioksin şampuan kullanıyorum 3 aydır.. Kırılmaları ve dökülmeleri kısmen durdurdu.. şuan alnımın her iki tarafıda iyice açıldı.. Ailemde ırsılikte yok.. Artık saçlarım dökülmesin istiyorum.. Lütfen bana yardımcı olun..

Alıntı zulkarneyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba ben tsk. çalışıyorum.. Mesleğim gereği iş ortamım çok stresli.. Ve son bir yıldır saçlarım dökülüyor.. Bioksin şampuan kullanıyorum 3 aydır.. Kırılmaları ve dökülmeleri kısmen durdurdu.. şuan alnımın her iki tarafıda iyice açıldı.. Ailemde ırsılikte yok.. Artık saçlarım dökülmesin istiyorum.. Lütfen bana yardımcı olun..
    İksir, tonik ve enfeksiyon çayı ile yavaş yavaş iyileşirsiniz, saçları bahçenizde ki ağaça benzetebilirsiniz.Ağaçlar sulanmazsa kurur saçınızı besleyen damarlarda daralma sertleşme olursa dökülür

Alıntı egoist_38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ibrahim beye teşekkürlerimi iletiyorum!yaklaşık 6 ay önce benim yüzümün alt ve üst yanında sakalkıran denilen alopesi area hastalığı mevcuttu.Bu hastalıkla mücadele için yapmadığım tedavi, yöntemi kalmadı.biraz gelişme göstersede hiç bir şekilde bu uğraşlarımdan fayda göremedim.Yine bu konuyla ilgili yapmış olduğum araştırmalar neticesinde gökçek iksir,gökçek tonik ve bu hastalıkla alakalı olarak içilmesi gereken çayı nette görüp telefonla durumumu ibrahim beye anlattım....kargoyla bu ürünler elime geçtikten sonra içmeye başladım ve 3 hafta içinde sakalkıran olan bölgelerde küçük sarı sarı kılların geldiğini gördüm ve devam ettim yaklaşık 2 ay içinde yüzüm ve en önemlisi psikolijim o kadar düzeldiki minnettarlığımı herkesle paylaşmama rağmen birde buradaki arkadaşlara anlatmaya karar verdim....Sonuç itibari ile hocamıza bir vefa borcu olan insanlardan biride benim.Ama sakalkırandan ziyade bende mevcut olan karaciğer yağlanması verdiğim son tam kan sayımında gözükmedi.Bu hastalığada kullandığım bu iksir ve toniğin neden olduğunu düşünüyorum.Bu arada bu ürünleri kullanmaya devam etmelimiyim sayın hocam?hem ürünler tükendi hem iyileştim?sadece ensemde ve altında az bir yer kaldı.onuda saçımı çok kısa kestirince anladım.Ama eski halimden eser yok!Bu konu hakkında neler yapmalıyım açıklarsanız eski bir hastanız olarak sevinirim?
    Egoist bey sizideki ağır bir rahatsızlık 3 ay tonik ve 4-5 ay iksir ve çay kullanmalısınız, ancak bu şekilde bağırsaklarınız temizlenir.İiyileşmenize sevindim, fakat tedavi zaman ister.

liberta54 Çevrimd??? Acemi liberta54 is on a distinguished road

arkadaşlar benimde sakalımda dökülme ve saçımda saçkıran var lütfen yardımcı olurmusunuz nerden alacam ixsizrleri

liberta54 Çevrimd??? Acemi liberta54 is on a distinguished road

arkadaşım benımde var aynı dertten bende sipariş verecem ama nasıl irtibata gececez bilmiyorum sen bulursan bana mesaj atasbilirsen sevinirim

G

erhan10 Çevrimd??? Acemi erhan10 is on a distinguished road

ibrahim bey selamlar,

saç ile ilgili çalışmalarınız var mı? Genç yaşta saçlarım stress ve yağlanma nedeniyle döküldü. Dökülen saçlar tekrar çıkarılabilir mi? Bazı insanlarda fırça gibi sık ve kuvvetli saçlar oluyor, bazı insanlar da ise zayıf ve döküleye meyilli sahip oluyor. Bu farkın nedenini çözebildiniz mi?

erhan10 Çevrimd??? Acemi erhan10 is on a distinguished road

ibrahim bey selamlar,

saç ile ilgili çalışmalarınız var mı? Genç yaşta saçlarım stress ve yağlanma nedeniyle döküldü. Dökülen saçlar tekrar çıkarılabilir mi? Bazı insanlarda fırça gibi sık ve kuvvetli saçlar oluyor, bazı insanlar da ise zayıf ve döküleye meyilli sahip oluyor. Bu farkın nedenini çözebildiniz mi?

Alıntı erhan10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ibrahim bey selamlar,

Saçları bahçenizde ki bitkiye benzetebilirsiniz bitkileri sulamazsanız kurur, saçları damarlar besler damarlarda yağlanma daralma sertleşme olursa saçlar dökülür

+ Konu Cevaplama Paneli