Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: B12 Vitamin eksikliği, Saçkıran, Alopesi Areata, Sivilce, Şişanlık, vb., sebep olur

  1. #1
    msayar Çevrimd??? Acemi
    Üyelik tarihi
    Apr 2009
    Mesajlar
    2

    Standart B12 Vitamin eksikliği, Saçkıran, Alopesi Areata, Sivilce, Şişanlık, vb., sebep olur

    B12 Vitamin eksikliği, Saçkıran, Alopesi Areata, Sivilce, Şişanlık, vb., sebep olur




    Tarih Kod Ad Sonuç Normal Değerler Birimi <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) WBC 5.5 4.60 - 10.20 K/uL <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) NEU# 2.9 2.00 - 6.90 <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) MO# 0.5 0.00 - 0.90 <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) LY# 2 0.60 - 3.40 <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) EOS# 0.2 0.00 - 0.70 <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) BASO# 0 0.00 - 0.20 <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) NEU% 51.8 37.0 - 80.0 % <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) MO% 8.8 0.00 - 12.00 % <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) LY% 35.8 10.0 - 50.0 % <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) EOS% 3 0.00 - 7.00 % <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) BASO% 0.6 0.00 - 2.50 % <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) RBC 4.79 4.04 - 6.13 M/uL <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) Hgb 13.5 12.2 - 18.1 gr/dL <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) Hct 41.7 37.7 - 53.7 % <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) MCV 87 80.0 - 97.0 fL <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) MCH 28.1 27.0 - 31.2 pg <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) MCHC 32.3 31.8 - 35.4 gr/dL <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) RDW 14 11.6 - 14.8 % <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) Plt 241 142 - 424 K/uL <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) MPV 8.2 0.0 - 99.9 fL <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) Pct 0.2 0.00 - 9.99 % <br>
    10.04.2009 11:00:00 901620 Tam Kan (Hemogram) PDW 16.4 0.0 - 99.9 GSD <br>
    10.04.2009 10:59:00 902210 Kreatinin 0.95 0.4 - 1.2 mg/dL <br>
    10.04.2009 10:59:00 904120 Ürik asit 4.8 3.5 - 7.2 mg/dL <br>
    10.04.2009 10:59:00 900200 Alanin aminotransferaz (ALT) 19 0 - 55 U/L <br>
    10.04.2009 10:59:00 900580 Aspartat transaminaz (AST) 14 5 - 34 U/L <br>
    10.04.2009 10:59:00 901390 Gamma glutamil transferaz (GGT) 16 12 - 64 U/L <br>
    10.04.2009 10:59:00 901040 Demir bağlama kapasitesi 350 141 - 514 ug/dL <br>
    10.04.2009 10:59:00 901020 Demir (serum) 126 31 - 144 ug/dL <br>
    10.04.2009 10:59:00 900005 Transferin Saturasyon 36 <br>
    10.04.2009 10:59:00 903470 Serbest T3 3.26 1.71 - 3.71 pg/mL <br>
    10.04.2009 10:59:00 903480 Serbest T4 0.77 0.7 - 1.48 ng/dL <br>
    10.04.2009 10:59:00 904030 TSH 0.79 0.35 - 4.95 uIU/mL <br> <font color="yellow"><strong><u><font color="red">10.04.2009 10:59:00 904150 Vitamin B12 128 189 - 883 pg/mL</font> </u></strong></font><br>
    10.04.2009 10:59:00 901240 Folat 5.3 2.7 - 34 ng/mL <br>
    10.04.2009 10:58:00 901500 Glukoz 88 70 - 105 mg/dL <br>
    10.04.2009 10:58:00 901940 Kan üre azotu (BUN) 21 25 - 42 mg/dL <br> <br>
    sevgili hocam yaşın 33 boy 176 kilo 98 kilo problemleri yasarken birde saçkıran musallat oldu.önce sakal bölgesinde sonrada saçımda görüldü krem tedavisi ve sakinleştirici haplar kullandım tam 1 ay ama sonuç alamadım sonra tekrar doktora gittiğimde yukarıdaki tahill sonuçlar çıktı sonuçlarda b12 değerleri çok düşük nasıl yardımcı olabilirsiniz b12 değerleri ile saçkıran arasında bir bağlantı kurulabilir mi? son günlerde asırı sinir , zihin bulanıklığı,yorgunluk,kas ağrıları,kolumda ve ellerde karıncalanma ve bazaen tansiyon düşerde bayınma hissi olurya öyle seyler yasıyorum ban yardımcı olabilirmisiniz
    www.bitkiseltedavi.com

  2. #2
    igokcek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    igokcek Çevrimd??? İbrahim GÖKÇEK
    Üyelik tarihi
    Jun 2005
    Bulunduğu yer
    istanbul fatih
    Mesajlar
    22.590

    Standart

    B12-Vitamin yetersizliğinin sebebi mide'de problem varsa yeterli intrisink faktör salğılıyamaz.Bu nedenle besinlerdeki vitamin ve mineraller değerlendirilemez.Mide intirsink faktör isimli bir faktör salğılar bu faktör, B12, B6, Folik asit, Methionin ve minerallerin bağırsaklar dan absorbesini (emilimini) sağlar.

    2. sebep ise bağırsak florası (faydalı bakteriler, bağırsak çiçekleri) besinlerde den B12-Vitamini üretirler.Bağırsak çiçekleri azalırsa B12-Vitamninide azalır.Bağırsaklarda faydalı bakteriler azalırsa zararlı bakteri ve mantarlar çoğalır ve vitamin opranı azalır.Bağırsaklar tedavi edilişnce vitamin oranı tekrar yükselir.Gökçek İksir, Gökçek Tonik ve enfeksiyon çayı ile bağırsakları tedavi ederiz.

  3. #3
    msayar Çevrimd??? Acemi
    Üyelik tarihi
    Apr 2009
    Mesajlar
    2

    Standart

    sevgili hocam
    saçkıran için herhangi bir öneriniz olurmu Gökçek İksir, Gökçek Tonik ve enfeksiyon çayı saçkıran içinde yeterlimi ?

  4. #4
    igokcek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    igokcek Çevrimd??? İbrahim GÖKÇEK
    Üyelik tarihi
    Jun 2005
    Bulunduğu yer
    istanbul fatih
    Mesajlar
    22.590

    Standart

    Sizin KOLOREX Forte, Spirulina Forte, Gökçek Aloe Vera Jel ve Gökçek İksir, Mantar çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir.Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir.Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalırlar.Artı o, bu, şu diyet değil Peygamber Diyetine göre beslenmek gerekir.Peygamber Diyetinde kişi de 1 gram yağlanma olmaz çünkü bünyemiz yağları yakıcı leptin salgılar.Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur.Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  5. #5
    sabrikara Çevrimd??? Acemi
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Mesajlar
    1

    Standart

    11 adet Dodex B12 vitamin ampulu kullandım. Ancak 5.iğneden sonra yüzümde ve vucudumda kızarıklıklar olmaya başladı ve bunlar zamna içinde sivilceye dönüştü. Kullanmayı bırakalı 10 gün oldu ancak hala cildimde yaşadığım problemde bir düzelme olmadı. Cildimdeki bu problemin nedeni kullandığım B12 vitamini olabilir mi? Olabilir ise bu durumu düzeltebilecek herhangi bir bitkisel bir ilaç var mıdır?

  6. #6
    igokcek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    igokcek Çevrimd??? İbrahim GÖKÇEK
    Üyelik tarihi
    Jun 2005
    Bulunduğu yer
    istanbul fatih
    Mesajlar
    22.590

    Standart

    Alıntı sabrikara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11 adet Dodex B12 vitamin ampulu kullandım. Ancak 5.iğneden sonra yüzümde ve vucudumda kızarıklıklar olmaya başladı ve bunlar zamna içinde sivilceye dönüştü. Kullanmayı bırakalı 10 gün oldu ancak hala cildimde yaşadığım problemde bir düzelme olmadı. Cildimdeki bu problemin nedeni kullandığım B12 vitamini olabilir mi? Olabilir ise bu durumu düzeltebilecek herhangi bir bitkisel bir ilaç var mıdır?
    B12 Vitamini yetersizliği nedeniyle vitamin hapı alanlarda obezite, ciltte yağlanma, sivilce, akne ve kuruma gibi haller, kabızlık vs., görülmektedir.Bu nedeniyle uzun süre vitamin hapı almak iyi değildir.Bağırsaklar da yeterince faydalı bakteri varsa zaten faydalı bakteriler yeterli vitamini üretirler, fakat aşırı antibiyotik kullanma nedeniyle faydalı bakteriler azalmışsa vitamin yetersizliği ortaya çıkar.Bu nedenle .çözüm faydalı baklterileri artırmakla mümkündür.Hapla değil, bunun içinde iksir, tonik ve lifli detoks kullanmak şarttır.
    KOLOREX Forte, Spirulina Forte, Gökçek Aloe Vera Jel ve Gökçek İksir, Mantar çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir.Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir.Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalırlar.Artı o, bu, şu diyet değil Peygamber Diyetine göre beslenmek gerekir.Peygamber Diyetinde kişi de 1 gram yağlanma olmaz çünkü bünyemiz yağları yakıcı leptin salgılar.Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur.Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 44
    Son Mesaj : 10-11-2013, 17:35
  2. Cevaplar: 61
    Son Mesaj : 10-11-2013, 17:35
  3. Cevaplar: 4
    Son Mesaj : 01-07-2012, 15:54
  4. Cevaplar: 1
    Son Mesaj : 01-06-2012, 12:27
  5. Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 11-09-2011, 15:23

Visitors found this page by searching for:

hemogram eos nedir

vb vitamin

dodex b12

hemogram gr nedir

hemogram baso nedir

hemogram pct nedir

baso nedir

pct nedir hemogram

hemogram eos

dodex sivilce

b12 sivilce

hemogram neu

eos nedir

dodex nedirpct hemogramdodex hap hemogram pctPCT nedirhemogram pct ne demekb12 vitamini sivilce

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
doğal tedavi, bitkisel tedavi, sağlık bilgileri, himalaya tuzu, epimediumlu macun, çay ağacı yağı, Aloevera, şifalı bitkiler, alternatif tıp, vücut sağlığı, tuz lambası, gazete haberleri

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162