Kronik Ürtiker, Kurdeşen Hastası, Anjiyoödem
Alternatif Tıp Kategorisinde ve SORULAR Forumunda Bulunan Kronik Ürtiker, Kurdeşen Hastası, Anjiyoödem Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> xsuleyman Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, Ben 2000 yılından beri ürtiker hastasıyım. Özellikle ayaklarımın altında ve vücudumda ödemler oluşuyor. Antihistasminik almadan ...
-
xsuleyman Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, Ben 2000 yılından beri ürtiker hastasıyım. Özellikle ayaklarımın altında ve vücudumda ödemler oluşuyor. Antihistasminik almadan geçmiyor. Çeşitli tahliller yapıldı. Ayrıca baskı allerjisi de olduğu söylendi. Karaciğer enzimlerim de sürekli yüksek çıkıyor. Haftada bir Antihistaminik almam gerekiyor. Ne kadar süreyle, ne kullanmam gerekiyor. Teşekkür ederim.
İksir, tonik ve kurdeşen çayı kullanmlısınız, toniki 2 ay, iksir ve çayı 4 ay kullanmak gerekebilir.
-
daksoy Nickli Üyeden Alıntı
hocam size sonsuz tesekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz sizin ilaçlarınız sayesinde kronik üritiker hastalığımdan yavaş yavaş kurtulmaya başladım
Demet hanım kurdeşen den kurtulmaya başlamanız çok güzel ve olumlu bir gelişme, buna çok sevindik.Ömür boyu sağlık ve sıhhatli olmanızı dilerim.
-
sessizaksm Nickli Üyeden Alıntı
s.aleyküm ibrahim bey,yaklaşık 20 gün önce ürtiker rahatsızlığım yine ortaya çıktı,1 hafta sürdü çok acılar kaşıntılar çektim,sonra 15 gündür kırmızı pancar suyu kaynatıp içiyorum gecer gibi oldu ama su an yavas yavas yine kasınmaya baslıyorum,hissediyorum yine kabaracagımı,sizin iksirinizden almak istiyorum,tedavi süresi tam olarak nekadar sürer ve nekadar zamanda iyileşme gösterir cevaplarsanız çok sevinirim,saygılarımla
Pancar suyu içmeyi size kim söylediyese çok büyük hata etmiş ve sizde yine hatta etmişsiniz.Pancar çok yüksek oranda şeker içerir.Bu da mantarı besler yani dolaylı olarak kurdeşen azar.Ahmet Maranki'yi dinlersen başına iş açarsın
-
sessizaksm Nickli Üyeden Alıntı
s.aleyküm öncelikli olarak Sayın ibrahim gökçek'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum,yaklaşık 15 senedir bu kronik ürtiker rahatsızlığını çekmekteydim,bende 5 yasından beridir bu hastalık vardı,devamlı antihistamin ilaçları kullanmakdayım,ama bunlarda zaman sonra çözüm olmamaya basladı,daha sonra ibrahim beyin bizlere hazılarmıs oldugu iksiri toniği kullanmaya basladım ve daha tedaviye baslayalı 15 gün oldu yüzde 90 hastalığım gecmiş durumunda tedaviye devam edeceğim ve iyi oldukdan sonra bile yine bu ilaçları sağlığım ve sıhhatım için kullanacagım,herkeze bu hastaığı çeken herkeze durmayın ve ibrahim hocamla irtibata gecin diyor saygılarımı sunuyorum sakaryadan mustafa ARSLAN
Mustafa bey 15 günde % 90 iyileşmeniz güzel fakat iyileştim diye tedaviyi yarıda bırakmayın.Takriben 2 ay tonik, 3-4 ay iksir ve çay kullanın, artı doğru beslenmekte önemlidir.
-
cdemirkir Nickli Üyeden Alıntı
Hocam merhaba,
Seneler önce aşırı ilaç kullanımından dolayı ürtiker oldum ve 1-2 sene sürdü sonra 10 sene kadar bu olayı unutup üç paket farklı paket antibiyotik kullanınca ürtikerim tekrarladı şu anda 2nci senesinde yavaş yavaş azalmakla beraber kronik bir hale dönüştü. Hocam bu sorunu gidermek için ne yapmalıyım ? Tavsiyeniz nedir ?
Saygılarımla
İksir, tonik ve kurdeşen çayı kullanın
-
metin35 Nickli Üyeden Alıntı
kızım 15 yıldır kronik ültiker ve anjiotiködem tüm doktotlara gittik tüm tahliler normal ama hala kızarma ve sol gz kapagı şişmesi geçmedi belkide başka bir hastalık çaresini bulamadık sizin gökçek iksir ve tonigi duydum bize faydası olurmu nasıl temin ve kullacağımızı bildirir ve açıklama yaparsanız sevinirim . Metin Buğday
Metin bey Gökçek Tonik, Gökçek İksir ve kurdeşen Çayı kullanmanız gerekir.Bağırsaklarınıza mantar yerleşmiş, mantarlar tedavi edilmeden tedavi olmazsınız.Antibiyotikler mantarları çoğaltır ve daha da kötüleşirsiniz. Şifalı Bitkiler, Doğal Tedavi, Alternatif Tıp, Bitkisel Tedavi, Herbalist, Hastalıklar - vBulletin