Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp İsimli kitabım çıktı

Alternatif Tıp Kategorisinde ve Duyurular Forumunda Bulunan Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp İsimli kitabım çıktı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp İsimli kitabım çıktı Avrupalı; 15-16. Yüzyıl da, Türk (Osmanlı) ve Arap’tan (Endülüs) aldığı ilimle başlattığı ...

+ Konu Cevaplama Paneli
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp İsimli kitabım çıktı

igokcek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    igokcek Çevrimd??? İbrahim GÖKÇEK igokcek is on a distinguished road

Arrow Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp İsimli kitabım çıktı

Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp İsimli kitabım çıktıAvrupalı; 15-16. Yüzyıl da, Türk (Osmanlı) ve Arap’tan (Endülüs) aldığı ilimle başlattığı Rönesans ile bugünlere geldi. Türk Milletinin 500 yıllık gerilemesinin sebebini doğru teşhis eden Atatürk, Türk rönesansını (yeniden yapılanma veya Maturidi ye dönüş) başlattı, fakat “Milli Şef” tarafından bu hareket baltalandı ve milletimiz 80 yıl daha kaybetti.Ben İbrahim Gökçek, ’’Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp’’ alanında 1000 yıldır geri sayımımıza dur! diyecek bu eseri yazdım. Evet! bu kitabı yazmak için 12 yılı pasif, 15 yılı çok yoğun, yani 27 yıl çalıştım. Kitapta şimdiye kadar diğer kitaplarda olmayan çok şey göreceksiniz. Özeliklerde çeşitli hastalıklara karşı 2091 bitkisel çayharmanları reçetesi, 998 renkli bitki resmi, 334 hastalık resmi, 1276 kimyasal maddelerin açık formülünü bulacaksınız. Bu kitap 3 cilt, 1800 sayfa olup şifalı bitkiler çok yönlü olarak ele alınmıştır, ayrıca hastalıklar ve tedavileri ve de genel bilgilerden oluşmaktadır. Bitkinin Türkçe, Almanca ve Latince isimleri ve halk arasındaki isimleri. Bitkinin drogları (şifalı kısmı), tarihçesi, botanik, yetiştirilmesi, hasat zamanı, birleşimindeki maddeler, birleşimindeki bazı önemli maddelerin açık formülü, tesir şekli, klinik araştırmalar ve sonuçları, klinik araştırmalarına göre kullanılış şekli, komisyon E’ ye göre kullanılış şekli, aroma terapideki yeri, homöpatideki yeri, çayı, çay harmanları, tentürü, posyon’u, eterik yağları, ekstresi, kremi vs. yan etkisi var mı? Bütün bunlar irdelenmektedir. Bu alandaki Türk rönasansını ben başlatığım için çok mutluyum.

Ekim 1978 Almanya'ya gittim (hamdolsun 29 yıl kaldıktan sonra geri döndüm) ve tedavi olmak için doktora gitmeye başladım. “Fakat nafile” Bunun üzerine 1980'de şifalı bitkiler üzerine araştırmalara başladım. Türkçe yayınlanan kitaplardaki reçeteleri üç yıl denedim ve faydasını göremedim. Umutsuzluğa kapıldığım bir anda Avusturyalı M. T. Allahın Bahçesin ...adlı kitabıyla tanıştım. Oradaki bilgilerden bir reçete geliştirdim ve uyguladım ve de çok şükür fibromiyalji den (yumuşak doku romatizması) kurtuldum. Bu kitapta derli toplu bir reçete yoktu. 1989'de askerlik yaparken tabak, kaşık, çatal, kazan vb. mutfak eşyasını sadece soğuk suyla çalkalıyorduk. Tabi ki bakteriler, virüsler ve mantarlar hemen devreye girer. Besin alerjisine böylece yakalandım.17 senede alerji ile mücadele ettim ve buna karşı Gökçek İksir ve Gökçek Tonik’i geliştirdim. Hamdolsun şimdi çok iyiyim.Yaptığım araştırmaları unutmamak için aldığım notların bu alanda yazılan birçok kitaptan daha kaliteli olduğunu görünce bir kitap yazmaya karar verdim. Manuskiriptimi 1994'de,1996'da,1998'de,2000'de ve nihayet 2002'de olmak üzere sürekli yenileyerek yayınlanabilir hale getirdim. Yayınevleri 5-6 ciltlik bu eserin hem çok ilmi hem de çok geniş kapsamlı olduğunu bu nedenle ekonomik olmadığını söylemektedir. Bu eser için binlerce Almanca kitap okudum ve 10 bine yakın dergi inceledim, 12 yılda 1000 bitkinin 7000 fotoğrafını çektim, 2 yıl açık öğretime (Bitkisel tedavi uzmanlığı) devam ettim ve tabii en önemlisi önce bu bitki droglarını kendi üzerimde denedim. Bugün Türkiye de yayınlanan birçok kitap yığınla yanlışlarla dolu ve hatta internette ki Türkçe metinler dahi çok ilkel, 1000 yıllık eski bilgileri olduğu gibi yayınlıyorlar. Artık Dünya’ya şöyle bir bakmanın zamanı gelmedi mi? Lütfen birazda olsa ilim olsun! Bu eserin en önemli farkı başta ABD, Almanya, Fransa, İngiltere, Rusya, Çin, Japonya, Hindistan, İsrail gibi ülkelerde 1000 den fazla üniversite kliniğinde yapılan tedavi denemeleri, araştırmaları, değerlendirmeler ve sonuçları kaynakları ile verilmektedir yani bugüne kadar yazılan kitaplarda olduğu gibi mişli muşlu masalsı değildir. Bazı dostlarım, insan 27 yıllık bilgi birikimini yayınlar mı? diyorlar. Evet! Almanya da eczanelerden aldığım şifalı bitkilerin menşeinin Akdeniz, Balkan, Doğu Avrupa, Güneydoğu Asya, Afrika ve Güney Amerika ülkelerinin olması ve Türkiye den çok az şifalı bitki gitmesi beni üzüyordu. Türk Milletinin bu alanda bilgi, ticaret ve güce sahip olabilmesi için geniş ve derin bilgi vermeye çalıştım.

Ben geniş bilgi vermek zorundayım, zira kekik deyince akla hangi kekik geliyor. Türkiye de 52 tür kekik yetişmektedir ve bunlardan sadece hakiki kekik otu (Thymus. v. ) sinüzit ve bronşite karşı kullanılır, diğerlerinin özelikleri ise henüz incelenmemiştir. Ak kekik (Toros kekiği) en az hakiki kekik kadar etkili olmasına rağmen üzerinde her hangi bir araştırma yapılmamıştır. Türkiye de 83 tür adaçayı yetişmektedir ve bunlardan sadece şifalı adaçayı (Salvia o.) şifa maksadıyla kullanılabilir ve bu bitki yazın en hararetli aylarında dahi harareti düşürür. Alıç'ın Türkiye de 90 türü yetişmektedir ve bunlardan sadece loplu veya dişli Alıç kalp ve kan dolaşımı rahatsızlıklarına karşı kullanılır. Kılıç otunun bilinen 400 türü mevcuttur ve bunlardan sadece (Hypericum p.) sinirlilik, depresyon, korku ve iç huzursuzluğa karşı kullanılır. Türkiye de bana dahi bazı aktarlar benim istediğim değil, kendi istedikleri bitkileri satmaya kalktılar. Bu kitapta adı geçen şifalı bitkileri çevrenizden temin etmeye çalışırsanız. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Burada adı geçen bazı bitkileri biz yurtdışından getirtiyoruz. İnşallah ileride yurtdışından bitki getirmemize gerek kalmaz, çünkü Türkiye de hemen hepsi yetişebilir.

Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet
    Attached Images
    • Dosya tipi: jpg 3.jpg (31,3 KB (Kilobyte), 9848 views)
    Konu igokcek tarafından (06-09-2008 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.

admin Çevrimd??? İbrahim GÖKÇEK admin isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

hakan75 Çevrimd??? Acemi hakan75 is on a distinguished road

Sayın İbrahim Gökçek
    Kitabınız çok güzel okumaya başladım sizin bu kitap gerçekten çok güzel bir kitap, ben kitap meraklısı bir insanım, bugüne kadar Şifalı bitkiler üzerine yayınlanan hemen hemen bütün kitapları aldım ama onlarla sizin kitabı karşılaştırmak mümkün değildir.İlanınızda da bahsetiğiniz gibi kitabınız tam 4x4 denecek bir eser.Elinize sağlık ibrahim bey bu millete büyük hizmet etmişsiniz.Ayrıca bitkisel reçetelerinizi yayınlamanızda büyük çömertlik yılların birikimini kitabınızda yayınlamanız sağolun.Bundan sonra balkonda bile bazı şifalı bitkileri yetiştirmek mümkündür.Okuyucuları her konuda bilgilendirmişsiniz.Sizin kitap Şifalı Bitkiler hakkında tek başına her türlü soruya cevap verebilecek bir Eser.İsteyen krem yapabilir, isteyen tentür yapabilir, isteyen çay harmanları yapabilir.Bu memlekette sizin gibi insanlara ihtiyacımız var.

Standart Tecrübelerinizi yazın çay kazanın

Gökçek İksir, Gökçek Tonik, Gökçek Diyet ve Gökçek Çayharmanları hakkında tecrübelerinizi ve Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp ismili kitabımız hakkında görüşlerini yazan hasta ve okurlara bir paket çay hediye ediyoruz.İnsanlarımız çok ağır hastalıklardan kurtuluyorlar am iki satır yazı yazmaya gelince yazı yazmak ağır geliyor.Bu nedenle tecrübe ve fikirlerini olduğu gibi yazanlara bir paket istediği çaydan hediye ediyoruz.Örneğin: Kolon kanseri gibi çok ağır bir hastalığı Gökçek İksir, Gökçek Tonik ve kanser çayı ile alıp kullanıyor iyi oluyor.Biz hastadan bunu duymuyoruz.Bir başkasına tavsiye ediyor.O teyzede ben telefonunuzu ve adresinizi Ayşe teyzeden aldım kolon kanseri idi iyi olmuş diyor.Bende soruyorum nasıl olmuş diye bana sizin ürünlerle diyor.Yani bir telfon etmek veya msn den yazışmak bile yok.Aynı şekilde Morbus Kron, MS Hastalığı, Behçet hastalığı, Faranjit, Ülserati Kolit vb.., çeşitli rahatsızlıkları olan hastaların iyileştiğini ben başkalarından duyuyorum.Bu nedenle bir paket çay gönderelim tecrübelerini yazanlara, bakalım bilmediğimiz daha nice iyileşen hastalarımız var.

elesayman Çevrimd??? Acemi elesayman is on a distinguished road

Standart Göz Altı Morlukları Için şifalıbitkilerden Ve Sizlerden Yardım Istıyorum Bana Yardımc

BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
    Alıntı igokcek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp İsimli kitabım çıktıAvrupalı; 15-16. Yüzyıl da, Türk (Osmanlı) ve Arap’tan (Endülüs) aldığı ilimle başlattığı Rönesans ile bugünlere geldi. Türk Milletinin 500 yıllık gerilemesinin sebebini doğru teşhis eden Atatürk, Türk rönesansını (yeniden yapılanma veya Maturidi ye dönüş) başlattı, fakat “Milli Şef” tarafından bu hareket baltalandı ve milletimiz 80 yıl daha kaybetti.Ben İbrahim Gökçek, ’’Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp’’ alanında 1000 yıldır geri sayımımıza dur! diyecek bu eseri yazdım. Evet! bu kitabı yazmak için 12 yılı pasif, 15 yılı çok yoğun, yani 27 yıl çalıştım. Kitapta şimdiye kadar diğer kitaplarda olmayan çok şey göreceksiniz. Özeliklerde çeşitli hastalıklara karşı 2091 bitkisel çayharmanları reçetesi, 998 renkli bitki resmi, 334 hastalık resmi, 1276 kimyasal maddelerin açık formülünü bulacaksınız. Bu kitap 3 cilt, 1800 sayfa olup şifalı bitkiler çok yönlü olarak ele alınmıştır, ayrıca hastalıklar ve tedavileri ve de genel bilgilerden oluşmaktadır. Bitkinin Türkçe, Almanca ve Latince isimleri ve halk arasındaki isimleri. Bitkinin drogları (şifalı kısmı), tarihçesi, botanik, yetiştirilmesi, hasat zamanı, birleşimindeki maddeler, birleşimindeki bazı önemli maddelerin açık formülü, tesir şekli, klinik araştırmalar ve sonuçları, klinik araştırmalarına göre kullanılış şekli, komisyon E’ ye göre kullanılış şekli, aroma terapideki yeri, homöpatideki yeri, çayı, çay harmanları, tentürü, posyon’u, eterik yağları, ekstresi, kremi vs. yan etkisi var mı? Bütün bunlar irdelenmektedir. Bu alandaki Türk rönasansını ben başlatığım için çok mutluyum.

Ekim 1978 Almanya'ya gittim (hamdolsun 29 yıl kaldıktan sonra geri döndüm) ve tedavi olmak için doktora gitmeye başladım. “Fakat nafile” Bunun üzerine 1980'de şifalı bitkiler üzerine araştırmalara başladım. Türkçe yayınlanan kitaplardaki reçeteleri üç yıl denedim ve faydasını göremedim. Umutsuzluğa kapıldığım bir anda Avusturyalı M. T. Allahın Bahçesin ...adlı kitabıyla tanıştım. Oradaki bilgilerden bir reçete geliştirdim ve uyguladım ve de çok şükür fibromiyalji den (yumuşak doku romatizması) kurtuldum. Bu kitapta derli toplu bir reçete yoktu. 1989'de askerlik yaparken tabak, kaşık, çatal, kazan vb. mutfak eşyasını sadece soğuk suyla çalkalıyorduk. Tabi ki bakteriler, virüsler ve mantarlar hemen devreye girer. Besin alerjisine böylece yakalandım.17 senede alerji ile mücadele ettim ve buna karşı Gökçek İksir ve Gökçek Tonik’i geliştirdim. Hamdolsun şimdi çok iyiyim.Yaptığım araştırmaları unutmamak için aldığım notların bu alanda yazılan birçok kitaptan daha kaliteli olduğunu görünce bir kitap yazmaya karar verdim. Manuskiriptimi 1994'de,1996'da,1998'de,2000'de ve nihayet 2002'de olmak üzere sürekli yenileyerek yayınlanabilir hale getirdim. Yayınevleri 5-6 ciltlik bu eserin hem çok ilmi hem de çok geniş kapsamlı olduğunu bu nedenle ekonomik olmadığını söylemektedir. Bu eser için binlerce Almanca kitap okudum ve 10 bine yakın dergi inceledim, 12 yılda 1000 bitkinin 7000 fotoğrafını çektim, 2 yıl açık öğretime (Bitkisel tedavi uzmanlığı) devam ettim ve tabii en önemlisi önce bu bitki droglarını kendi üzerimde denedim. Bugün Türkiye de yayınlanan birçok kitap yığınla yanlışlarla dolu ve hatta internette ki Türkçe metinler dahi çok ilkel, 1000 yıllık eski bilgileri olduğu gibi yayınlıyorlar. Artık Dünya’ya şöyle bir bakmanın zamanı gelmedi mi? Lütfen birazda olsa ilim olsun! Bu eserin en önemli farkı başta ABD, Almanya, Fransa, İngiltere, Rusya, Çin, Japonya, Hindistan, İsrail gibi ülkelerde 1000 den fazla üniversite kliniğinde yapılan tedavi denemeleri, araştırmaları, değerlendirmeler ve sonuçları kaynakları ile verilmektedir yani bugüne kadar yazılan kitaplarda olduğu gibi mişli muşlu masalsı değildir. Bazı dostlarım, insan 27 yıllık bilgi birikimini yayınlar mı? diyorlar. Evet! Almanya da eczanelerden aldığım şifalı bitkilerin menşeinin Akdeniz, Balkan, Doğu Avrupa, Güneydoğu Asya, Afrika ve Güney Amerika ülkelerinin olması ve Türkiye den çok az şifalı bitki gitmesi beni üzüyordu. Türk Milletinin bu alanda bilgi, ticaret ve güce sahip olabilmesi için geniş ve derin bilgi vermeye çalıştım.

Ben geniş bilgi vermek zorundayım, zira kekik deyince akla hangi kekik geliyor. Türkiye de 52 tür kekik yetişmektedir ve bunlardan sadece hakiki kekik otu (Thymus. v. ) sinüzit ve bronşite karşı kullanılır, diğerlerinin özelikleri ise henüz incelenmemiştir. Ak kekik (Toros kekiği) en az hakiki kekik kadar etkili olmasına rağmen üzerinde her hangi bir araştırma yapılmamıştır. Türkiye de 83 tür adaçayı yetişmektedir ve bunlardan sadece şifalı adaçayı (Salvia o.) şifa maksadıyla kullanılabilir ve bu bitki yazın en hararetli aylarında dahi harareti düşürür. Alıç'ın Türkiye de 90 türü yetişmektedir ve bunlardan sadece loplu veya dişli Alıç kalp ve kan dolaşımı rahatsızlıklarına karşı kullanılır. Kılıç otunun bilinen 400 türü mevcuttur ve bunlardan sadece (Hypericum p.) sinirlilik, depresyon, korku ve iç huzursuzluğa karşı kullanılır. Türkiye de bana dahi bazı aktarlar benim istediğim değil, kendi istedikleri bitkileri satmaya kalktılar. Bu kitapta adı geçen şifalı bitkileri çevrenizden temin etmeye çalışırsanız. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Burada adı geçen bazı bitkileri biz yurtdışından getirtiyoruz. İnşallah ileride yurtdışından bitki getirmemize gerek kalmaz, çünkü Türkiye de hemen hepsi yetişebilir.
    Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet
    Konu igokcek tarafından (06-09-2008 Saat 17:02 ) değiştirilmiştir.

ahmetyil Çevrimd??? Acemi ahmetyil is on a distinguished road

Standart Kitabin tek ama onemli kusuru var

Oncelikle yillarin emegi olan bu çalismanizi takdir ve basarinizi ve sabrinizi tebrik ediyorum.
    Internet sitelerinizde gordugumden beri kitabinizi almayi heyecanla bekliyorumdum.
    Ben fransada yasiyorum ve kitabinizi benim birader araciligiyla aldirdim ve fransaya yollatim. Alinca çok sevindim ama bu buyuk çalismayi golgeleyen onemli bir teknik hata maalesef beni hayal kirikligina ugratti. Bu sorunda; kitabinizda hastaliklara gore yapilmis bir indeks (dizin) yok. Yani hangi hastaliga hangi bitkinin iyi geldigini ve bunun kaçinci sayfada oldugunu açiklayan bilgi yok.
    Ornek vermem gerekirse, mesela en basit bir bas agrisina bile hangi bitkinin ya da reçetenin iyi geldigini bulmak için 1800 sayfalik uç cildi okumak gerekiyor.
    Oysa bu indeksi yapmak yayin evi için bilgisayar ortaminda çok kolay olmaliydi. Yani kitap bitip basima hazir hale gelince, hastalik veya rahatsiliklarin anahtar kelimesine gore bir arastirma yapip onu da kitabin sonuna eklemek kitabi çok daha kullanisli dolayisiyla çok daha faydali hale getirdi.
    Su anki haliyle her aksam okuyorum ama, hastaliklarla ilgili bir bilgi bulunca bir yere not etmem lazim, yoksa insan unutup gidiyor ertesi gun lazim olunca tekrar kitabi bastan ele alip taramam gerekiyor.
    Bu da açikcasi beni hayal kirikligina ugratti.Kitabiniz bu haliyle, arama dizini olmayip binlerce onemli kitabi barindiran kutuphaneye benziyor maalesef. Onemli, çok guzel bilgiler var kitabinizda ama neyi nerde bulacagimizi bilemiyoruz. Sadece bitki adlarina gore indekslenmesi eksik bence.Bu sekilde faydali olabilmesi için hangi bitkinin hangi hastaliga iyi geldigini onceden bilip direk o bitkinin oldugu bolumu açmak gerekiyor. Onu da herkes bilmiyor maalesef.
    Kitabinizdaki bu onemli eksigi gidermek için bir tavsiyem olacak.Yayinevi ile gorusup bu hastaliklara gore yapilmis dizini hazirlata bilirsiniz ve onu da pdf formatinda 10, 15 belki de 20 sayfalik bilemiyorum, bir ek dokumana donusturebilirsiniz. Bu pdf formatindaki belgeyi de ya internet sitelerinizden birine birakabilirsiniz indirmek için ya isteynlere e-mail yoluyla yollaya bilirsiniz.Isteyende bu belgeyi sitenizden indirip kendi imkaniyla yazicidan çikartip kitabiniza ek yapabilir.Inanin bu bizleri çok sevindirir çunku kitabiniz iste o zaman degerli bir kaynak olur gerçekten. Bu belge kitabinizi tanimayanlar ve sizin içinde bulunmaz bir reklam olur bence. Yani bu belgeyi indirien kitabi zaten varsa kitaptan daha iyi sekilde yararlanir, eger kitap elinde yoksa da kesnilikle satin almak ister.
    Eger bu fikri uygun buluyorsaniz ben sizi telefonla arayip daha detayli bilgi verebilirim.
    Burda amacim bu degerli eserinizi yermek degil tabiki.Daha onceden bahsettigim gibi bu guzel eserin fayda ve basarisini glgeleyen teknik bir eksige dikkatinizi çekmek ve bunu gidermek içinde fikir sunmak amacim.
    Tekrar tebrik eder basarilarinzin devamini dilerim.
    Elinize ve emeginize saglik.

Ahmet YILDIRIM

Alıntı ahmetyil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle yillarin emegi olan bu çalismanizi takdir ve basarinizi ve sabrinizi tebrik ediyorum.
    Internet sitelerinizde gordugumden beri kitabinizi almayi heyecanla bekliyorumdum.
    Ben fransada yasiyorum ve kitabinizi benim birader araciligiyla aldirdim ve fransaya yollatim. Alinca çok sevindim ama bu buyuk çalismayi golgeleyen onemli bir teknik hata maalesef beni hayal kirikligina ugratti. Bu sorunda; kitabinizda hastaliklara gore yapilmis bir indeks (dizin) yok. Yani hangi hastaliga hangi bitkinin iyi geldigini ve bunun kaçinci sayfada oldugunu açiklayan bilgi yok.
    Ornek vermem gerekirse, mesela en basit bir bas agrisina bile hangi bitkinin ya da reçetenin iyi geldigini bulmak için 1800 sayfalik uç cildi okumak gerekiyor.
    Oysa bu indeksi yapmak yayin evi için bilgisayar ortaminda çok kolay olmaliydi. Yani kitap bitip basima hazir hale gelince, hastalik veya rahatsiliklarin anahtar kelimesine gore bir arastirma yapip onu da kitabin sonuna eklemek kitabi çok daha kullanisli dolayisiyla çok daha faydali hale getirdi.
    Su anki haliyle her aksam okuyorum ama, hastaliklarla ilgili bir bilgi bulunca bir yere not etmem lazim, yoksa insan unutup gidiyor ertesi gun lazim olunca tekrar kitabi bastan ele alip taramam gerekiyor.
    Bu da açikcasi beni hayal kirikligina ugratti.Kitabiniz bu haliyle, arama dizini olmayip binlerce onemli kitabi barindiran kutuphaneye benziyor maalesef. Onemli, çok guzel bilgiler var kitabinizda ama neyi nerde bulacagimizi bilemiyoruz. Sadece bitki adlarina gore indekslenmesi eksik bence.Bu sekilde faydali olabilmesi için hangi bitkinin hangi hastaliga iyi geldigini onceden bilip direk o bitkinin oldugu bolumu açmak gerekiyor. Onu da herkes bilmiyor maalesef.
    Kitabinizdaki bu onemli eksigi gidermek için bir tavsiyem olacak.Yayinevi ile gorusup bu hastaliklara gore yapilmis dizini hazirlata bilirsiniz ve onu da pdf formatinda 10, 15 belki de 20 sayfalik bilemiyorum, bir ek dokumana donusturebilirsiniz. Bu pdf formatindaki belgeyi de ya internet sitelerinizden birine birakabilirsiniz indirmek için ya isteynlere e-mail yoluyla yollaya bilirsiniz.Isteyende bu belgeyi sitenizden indirip kendi imkaniyla yazicidan çikartip kitabiniza ek yapabilir.Inanin bu bizleri çok sevindirir çunku kitabiniz iste o zaman degerli bir kaynak olur gerçekten. Bu belge kitabinizi tanimayanlar ve sizin içinde bulunmaz bir reklam olur bence. Yani bu belgeyi indirien kitabi zaten varsa kitaptan daha iyi sekilde yararlanir, eger kitap elinde yoksa da kesnilikle satin almak ister.
    Eger bu fikri uygun buluyorsaniz ben sizi telefonla arayip daha detayli bilgi verebilirim.
    Burda amacim bu degerli eserinizi yermek degil tabiki.Daha onceden bahsettigim gibi bu guzel eserin fayda ve basarisini glgeleyen teknik bir eksige dikkatinizi çekmek ve bunu gidermek içinde fikir sunmak amacim.
    Tekrar tebrik eder basarilarinzin devamini dilerim.
    Elinize ve emeginize saglik.

Ahmet YILDIRIM
    Ahmet bey çok sağolun bu görüşler doğrultusunda bir çalışma yaapcağım.Teşekkürler

elektrikçi Çevrimd??? Acemi elektrikçi is on a distinguished road

bu kitabı alan başka birileri yok mu?
    piyasada 10 ytl ye bile bu türden kitaplar mevcut..
    ibrahim bey kitabınızı farklı kılan şey nedir?
    içindeki bilgiler diyorsanız piyasadaki kitaplarda da var ve daha da ucuz

Aynı kalitede bir kitap getir sana 10 000 euro.Öyel bilgiçlik taslamakla bilgiç olamazsınız.Ve sadece Kara cahil olduğunuzu teyit edersiniz.Ne zaman Molla Kasımlar'dan kurtulacağız.Almanyada böyle bu tür eleştiriler olmaz.Ama nednese Türkiyede oluyor.Bunun sebebi eğitim ve öğretimde araştırmacı yapan sorgulayan değilde ezberci olmamızdan kaynaklanıyor.Ve malesef 500 yıldır geri gidişimizi önliyemiyoruz.
    Konu igokcek tarafından (07-01-2008 Saat 20:07 ) değiştirilmiştir.

mtd
    mtd Çevrimd??? Acemi mtd is on a distinguished road

Standart ıyı gunler

sızden bı konuda ılgılenmenızı ısteyecegım seker hastası cok yuskeslırse yada dusurmek ıcın ne yapmak gerek bıldgınız bıtkı yada yontem var mı?
    ılgınıze sımdık den tesekkur ederım.......

Alıntı mtd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sızden bı konuda ılgılenmenızı ısteyecegım seker hastası cok yuskeslırse yada dusurmek ıcın ne yapmak gerek bıldgınız bıtkı yada yontem var mı?
    ılgınıze sımdık den tesekkur ederım.......
    Gökçek İksir ve Gökçwek Diyabet çayı kullanmanız gerekir.

sayın ibrahim bey
    kitabınız hakkında sadece eleştirel bir şeler yazdım kitabınızı farklı kılan şeyleri sordum.
    sizin eserinizi küçük görmedim.
    bu ktabı alan birilerinde kitap hakkındaki yorumlarını istedim

Alıntı elektrikçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın ibrahim bey
    kitabınız hakkında sadece eleştirel bir şeler yazdım kitabınızı farklı kılan şeyleri sordum.
    sizin eserinizi küçük görmedim.
    bu ktabı alan birilerinde kitap hakkındaki yorumlarını istedim
    Okuma zahmetine katlansanız soru sormazdınız.Ben benim yazdığım bu kitabın üçte biri ebadındaki Almanca kitapalara 80, 90 ve hatta 150 euro (avro) ödediğim oldu.Hatta 7500 euroluk seti almak istedim o zaman param olmadığından alamdım ve 15 000 kopi yapmak sorunda kaldım.Türkiyede kitabın değeri yok.Bilseydim insanlar bu kitabın değerini anlamıyacak.Yıllarımı verip böyle bir kitap hazırlamazdım.Türkiyede ortalama bir kişi okumak için günde 16 saniye zaman ayrırıken, telvizyon için 4 saat zaman ayırmaktadır.Almanyada kişi başına 98 kg kağı tüketilirken, Japonyada 148 kg kağıt tüketilmektedir.Türkiyede ise 4 kg kağıt tüketilmektedi.Bununda yarısının kese kağıdına harcandığını düşünürsek.O zaman kişi başına ortalama 2 kg kağıt düşer.Bundan da biz Türklerin Afrikalılar dan daha az okuduğumuzu gösterir.Ve tabii okumayan kişi ne yapar konuşur.Evet çok konuşan ama hiç okumayan bir milletiz.Bir topluluğa girin ve her hanagi konuda fikir sorun herkesin o konunun uzamnı gibi konuştuğunu görürsünüz.Fakat gidin bir binaya bakın, sıvası, boyası, mermesi, su ve kalorifer tesisatı, camıi penceresi vs, hepsinde bir kalitesizlik görürsünüz.Bizim eğitimizim ecberci insan yetiştiriyor.İşi bilen değil, konuşan bir milletiz, her konuda.Bu eğitim ve öğretim sisteminden kurtulmadıkca asla ilerlemeyiz.Avrupanın eğitim sitemine bakın Osmanlının eğitimini taklit etmiş.Otoban kenarlarındaki dinalanma tesisleine bakın kervansarayları örnek almışlar.Avrupa tıbbının teemli İbni Siaya dayanır, Avrupa ve ABD başta olmak üzere uzay biliminin babası Uluğ beye dayanır.Matamatiğin temeli İbni Cabire dayanır.Biz Türkler hür düşüne bildiğimiz zamnlar dünyanın efendizi olmuşuz.Hür düşünceyi ve yaaşmayı bırakınca, böyle oldukBu geri gidişin nereden ve neden kayanaklandığını ilk defa Atatürk analmış ve Maturidiliğe dönüşü başaltmıştır.Fakat onun yerine geçen gafiller bizi ezberci millet yaapmışlardır.O günden beride bu durum değişmemiştir.Bize bir Atatürk daha lazım.Atatürkü Atatürk yapan büyük komutan, büyük siyasetci olması değil, 500 yıllık çöküşümüzün sebebini doğru teşhis etmiş ve doğru çözüm bulmuş olmasıdır.Çare Maturidiliktir, yani yeniden islamı Türke göre yorumlama, hür düşünme, hür yaşama ve uygulamadır.Benim kastediğim ABD güdümlü Ilımlı islam (sulndırılmış) değildir.
    Konu igokcek tarafından (07-21-2008 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.

ibrahim bey
    katılıyorum yazdıklarınıza..
    bizlere de hak verin ortam da üçkağıtçılar kök salmış dürüstlüğün çalışkanlığın adı enayilik olmuş böyle sisteme ayak uydurmaya çalışan insanlara çok güzel cevaptı
    teşekkür ederim bu ülkenin sizler gibi insanlarqqa ihtiyacı var

bnimsuçum? Çevrimd??? Acemi bnimsuçum? is on a distinguished road

Standart benim suçum ney

merhabar ben konyadan ismail benim hastalıgım hipo tiroit bu hastalıktan kurtula bilmem için doktorların önerisi hap oldu hap ismi""levetron"" birde sizin düşüncelerinizi almak isterim kurtulmam için bu hapı kullanmam gereklimi başka yolları varmı """""""""""""""şimdiden tşk ediyorum"""""""""""""""""

Alıntı bnimsuçum? Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabar ben konyadan ismail benim hastalıgım hipo tiroit bu hastalıktan kurtula bilmem için doktorların önerisi hap oldu hap ismi""levetron"" birde sizin düşüncelerinizi almak isterim kurtulmam için bu hapı kullanmam gereklimi başka yolları varmı """""""""""""""şimdiden tşk ediyorum"""""""""""""""""
    Gökçek İksir ve tiroid çayı kullanırsanız, bu rahatszılık kısa sürede iyileşir.

fikret6161 Çevrimd??? Acemi fikret6161 is on a distinguished road

Standart ankilozan spondolit

Arkadaşlar merhaba
    Ben bu siteye yeni üye oldum. Pek daha sağını solunu kurcalamadım.
    Ben sizden benim hastalığımla ilgili yani Ankilozon Spondolit
    kısaca AS hastalığından ilaç dışında kullanacağımız alternatif doğal ilaçların olup olmadığını sormak istiyorum.
    Yani kısacası ilaç kullanmak istemiyorum.
    Doğal bitkilerle iyileşmek istiyorum. Ya da en azından hastalığın ilerlemesini önlemek istiyorum
    Bana yardımcı olursanız sevinirim.
    Herkese ve ilgililere teşekkür ediyorum.
    Hoşçakalın
    Fikret

Alıntı fikret6161 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba
    Ben bu siteye yeni üye oldum. Pek daha sağını solunu kurcalamadım.
    Ben sizden benim hastalığımla ilgili yani Ankilozon Spondolit
    kısaca AS hastalığından ilaç dışında kullanacağımız alternatif doğal ilaçların olup olmadığını sormak istiyorum.
    Yani kısacası ilaç kullanmak istemiyorum.
    Doğal bitkilerle iyileşmek istiyorum. Ya da en azından hastalığın ilerlemesini önlemek istiyorum
    Bana yardımcı olursanız sevinirim.
    Herkese ve ilgililere teşekkür ediyorum.
    Hoşçakalın
    Fikret
    http://www.dogaltedavi.net/tecrubele...spondilit.html Buraya bakın.Gökçek İksir ve as çayı kullanmanız gerekir.Mide ve bağırsakalrda problem varsa o zaman Gökçek Tonikte gerekir.

mithat Çevrimd??? Acemi mithat is on a distinguished road

Standart Kitaplarımda geldi

Sayın İbrahim Bey

Kitaplarımda geldi,,,gördüğümde şaşıdım,boş defter olarak bile bu fiyata bunu alamam,inanılır gibi değil...

Muhtevasına fiyat biçmek ise mümküm değil,bu paraya bu iş olmuyorsa,ozaman helallık ,istemek vacib oldu;

Lütfen göderdiğiniz gerek preparat gerekse kitapları helal edin, helal edinki şifaya vesile olsun,

Allahta sizden razı olsun herşey için teşekkürler,Allah izin verirse bu kür bitiminde tekrar devamını isteyeceğiz...

Teşekkürler

Selam ve saygılarımla;Mithat Ünlü
    Konu mithat tarafından (12-02-2008 Saat 09:17 ) değiştirilmiştir.

Standart Hırsız Prof. Dr. Zahmetsiz Zaranki

Hırsız Prof. Dr. Zahmetsiz Zaranki ve curuf (çöp) saçan kitabı

Buda ne diyeceksiniz, adamın adını bile telaffuz etmek istemiyorum.Adam çok adi bir hırsız.Bana danışmadan benim kitabımdaki veya sitemdeki resimleri alıp kendi sitesine eklemiş.Utanmaz adam yeri gelince de Müslümanlıktan bahseder ve kul hakkından bahseder.Peki benim olana resimleri benden habersiz çalı kendi kitabında yayınlamak ne oluyor.Kitap almak için kitap sergisine baktığımda çok caf caflı bir kitap gördüm.Kendi kendime Allah Allah bizde de böyle güzel kitaplar yayınlanırmıymış dedim.Fakat içindeki resimler şöyle bir bakınca şaşırdım.Gözlerime inanamadım adam bana ait resimleri alıp kitabına eklemiş.Şu kitabı iyi bir incelemem gerek diye satın aldım.İyice incelediğim de Allah Allah bu da ne biçim saçmalık ya dedim, çünkü adam Isırgan otu kansere sebep olur diyor.Bu nasıl saçmalık böyle diye iyice bakınca adamın bir firmanın ürününün reklamını yapmak için ısırganı karaladığını analdım.Sonra bu kitap da daha ne var diye bakınca yüzlerce hatta ile karşılaştım.Adam Prof değil olsa olsa sarı cizmeli Mehmet ağa olabilir ve bu kitabın da yeri rafla değil çöplük olması gerekir.Çünkü tedavi olacağım derken zehirlenebilirsini benden söylemesi, gerisini siz bilirsiniz.

Bu Zahmetsiz Zaranki’nin yazdığı kitapta hiçbir klinik araştırması yapılmayan 5. sınıf bitkilerden bahsederken sanki 1. Sınıf bitkilerden bahsediyormuş gibi yazıp çizmiş.Bu kitabın hiçbir ilmi değeri yok, bu nedenle etkisiz bitkiler etkili gibi yansıtmakta çok yanlıştır.
    İksinci önemli konu ise şifalı bitkiler zehirli olup olmadıkları konusunda bir karmaşa ve bilgisizlik var.Zehirli bitkileri zehirsiz diye yazması çok mahzurlu ve tehlikelidir.
    I. Şifalibitkiler etkilerine göre 5 Katagoriye değerlendirilir
    1.) Üni. kliniklerinde yapılan tedavi denemeleri ile etkisi ispatlanmış şifalı bitkiler..
    2.) Komisyion E’unun hakkında monografi yayınladığı şifalı bitkiler.
    3.) Homöopati Uzmanlari tarafından denemetedavileri ile etkisi ispatlanış şifalı bitkiler.
    4.) Aromaterapoitistler tarafindan etkisi ispatlanmış şifalı bitkiler.
    5.) Halkarasında kulanılan bitkiler.
    II.Şifalibitkiler zehirliklerine göre 6 gruba ayrılırlar
    1.) Zehirsiz bitkiler Çörek, Oğulotu….
    2.) Çokiçildiğinde rahatsızlık veren bitkiler Kekik, Adaçayı….
    3.) Hafif derecede zehirli bitkiler Arnika, Sedefotu….
    4.) Zehirli bitkiler Navruzkökü, K.Sarikökü….
    5.) Çok zehirli bitkiler Güzelavratotu, Boğanotu
    6.) Çok cok zehirli bitkiler Kargabüken

152. Sayfa da Kara Ardıç’ın yan etkilerinden bahsederken ‘’’Bilinen ciddi bir yan etkisi olmamasına rağmen, fazla tüketilmemelidir.’’ Buyurmuş zati ali hazretleri, oysa Almanya da bu bitkinin D4 aşağı dozajdaki tentür yasaktır, çünkü çok zehirlidir.D4 demek bir gram Kara Ardıç yaprak ve dalı 1000 ml etlil alkolle tentür haline getirildikten sonra kullanabilir.Oysa bu zevat kullanabilirsiniz problem yok diyor, çok bilmiş şovmen, gerçekten bilgili olsa hadi neyse.Sapla samanı ayıramıyacak kadar şifalı bitkiler konusunda cahil bir şahıs.Aslında falcılıkla uğraşsa daha iyi olur.en ,iyi bildiği konu bu burçlar vs.
    85. Sayfa da Ak asma’nın yan tesirleri hakkında ‘’’Önerilen biçimde kullanıldığında hiçbir yan etkisi yoktur.Meyveleri sağlığa zararlıdır.’’diyor.Peki gerçekten öylemi tabii ki hayır.Çok zehirli olması nedeniyle asla çayı içilmemelidir.Almanya da D4 ‘den aşağı tentürlerinin kullanılması yasaktır.
    87. Sayfada Alfa alfa (medicago sativa) isimli bitkiden bahsetmekte ve bu bitkinin bağışıklık sitemini güçlendirdiğini idea etmektedir, fakat bu bitki bildiğimiz yonca dan başka bir şey değil, bitki ile ilgili herhangi bir klinik araştırma yapılmamıştır ve bağışıklık sistemini güçlendirmesi nasıl oluyor.Bu açıklaması gerekir, ha şifalı kokulu yonca (Melilotus officinalis)dese o bu bitki de kılcal kan dolaşımı ile ilgili bir bitkidir.Alfa alfa olarak bilinen yonca türünün hiçbir özeliği yok.
    89. Sayfa da Altınbaş otu diyor, bitkinin simi altınbaş değil, Altın başak oyudur, dururp dururken kendine göre isim uydurmuş.Şimdi bitkinin ismi Altın baş diyeli o zamn bu bitkinin resmi birinci derecede şifalı bitki olan Altınbaşak otu değil, Kanada altın başak otudur.İkinci yanlış ise bitkinin Latince ismi yanlıştır.Doğrusu ise ‘’Solidago virgaurea’’ dır.Sayı hısız Prof biraz ilim gerekmez mi?Bir diğer hatta ise doktor konturolün de kullanılmalıdır diyor.Neden aceba bunu da analmadık?Çünkü yan tesi yok varsa açıklasın.Açıklıyamaz, çünkü bitki ile ilgili tecrübesi yok.Birde bitki hakkından benim kitaba bakın.
    92. Sayfa da Ardıç hakkında ‘’’Uzun süre kullanılımlar da yüksek miktarda tüketilmesi böbreklere tahriş yapabilir’’diyor.Yani maşallah bu konuda da sıfır bilgiye sahip olduğu anaşılıyor ve Berlin Chareti Üniversitesinin bu bitki hakkında yaptığı çok kapsamalı klinik araştırmadan haberi olmadığı anaşılmaktadır.Bilmiyorsan bu işi bir bilene sor sayın Hırsız Prof. Dr. Zahmetsiz Zaranki
    94. Sayfa da Arnika’nın yan etkileri hakkında ‘’’Bilinen ciddi bir yan etkisi yoktur.’’Diyor sanki denemiş gibi, Arnika hafif zehirlidir, çayı içilmez içilse de sade olarak içilmez 100 gramlık çay harmanına 5 gram katılabilir.Almanya da tentürü yapılır, fakat D1 dahi sakıncalıdır.dikkat!!!
    100. Sayfa da Atkuyruğu otu hakkında ‘’’Otun belirtilen miktarın üzerinde kullanılmaması gerekir.’’diyor.neden aceba sayın Hırsız Prof. Dr. Zahmetsiz Zaranki, açıklıyamadığına göre bilgin yok demektir.Ban göre problem değil istenilen miktarda içilebilir, fakat nasıl içilmesi gerektiğini benim kitapta yazıyor oradan isteyen okuyabilir.
    112. Sayfa da Civanperçemi otu hakkında hiçbir yan etkisi yok diyor, alerjiye sebep olabilir, çünkü birleşiminde alfa-metilen-8-lacton bulunur.
    120. Sayfada Çörek otu hakkında yan etkilerinden bahsederken ‘’’Çok fazla ve hastalık olmadan kullanmanın zararlı olduğu iddia edenler olduğu için, uzman kontrolünde kullanılması gerekir.’’ Demektedir ve peki doğru mu? Değil, neden doğru değil, çünkü hemen altında kendi üreteceği ürünün reklamı var.Çörek otu dan elde edilen ürününün reklamını yapabilmek için çörek otunu karalıyor.Peki bu doğru mu yanlış?Bu adam sırf kendi menfati için doğruları çarpıtıyor.Yazık bunuda ilim adamı gömeleği ile yapıyor.Bu kitabı okuyan vatandaş ne düşünecek ha çörek otu da şüpheli diye düşünecek çok ayıp çok ayıp, mefaatiniz için doğruları çarpıtmayın.
    121. Sayfada Çuha çiçeğinden bahseden kişi Işıldak otunun resmini yayınlamış.Bu kitaba aldanarak yanlış bitkiyi kullanmayın.
    136. Sayfada Gilaboru’nun yan tesirleri hakkında ‘’’Bilinen ciddi bir yan etkisi yoktur.’diyor.Yani zehirsizmiş, bitki karı görmeden toplanırsa zehirlenmeye sebep olur.Biliyormu bu vatandaş bunu bilmiyor.Peki neden eksik bilgi veriyorsunuz.
    146. Sayfada Isırgan hakkında ki ilk ve tek ve de en saçma yorumu burada .Bu yorumu Sarı cizmeli Mehmet ağa bile yapmaz utanır.Peki bu prof neden insanları yanıltacak böyle bir yoruma neden baş vuruyor.Sadece ve sadece üreteceği ürünün reklamını yapabilmek için çok ayıp ilim adına konuşan kişinin bu kadar seviyesizliği çok ayıp.Lafa bak nasıl tuzak bir yorumla kurulmuş.’’’Kanser olmadan bir kişinin ısırganı kullanması gerekir.Bitki hormon ihtiva etmesi sebebiyle, kanser hücrelerini besler, yayılmayı çoğaltabilir.’’buna ne denir allahını seven söylesin.Yuh be bu kadar saçma ve cin fikirlilik olur mu?Dünyada Isırgan kansere sebep olur diyen tek insan bu Sayın Hırsız Prof. Dr. Zahmetsiz Zaranki çok ayıp.Neden böyle yazmış, çünkü kendi üreteceği ürünün reklamını yapmak istiyor.Kendi ürünün reklamını yaapcaksan yap fakat böyle ilmi verileri çarpıtmak niye?Evet sadece kendi bencil egosu için ilmi katletmek ve yalan ve maksatlı yayın.
    152.Sayfada Kapari’nin cinsel güçü artırdığından bahsediyor, kapari hakkında dünyada herhangi bir Üniversitenin kliniğinde her hangi bir araştıma yapılmamıştır.Homeopati uzmanları veya aromaterapeutisler tarafından da klinik araştırmalar yapılmamıştır.Bizim zatı zevatın klinik araştırması varda biz mi bilmiyoruz?
    154. Sayfada Keten tohumu’nun bilinen herhangi bir yan tesiri yoktur.Fakat sayın bay ‘’’Fazla kullanılması sakıncalıdır.’’diyor.Peki neden çünkü bey efendi kendi ürününün reklamını yapıyor.Reklamını güçlendirmek ve insanları beli bir noktaya yönlendirmek için ketenin sakıncalı olduğunu söylüyor.Çok ayıp Sayın Hırsız Prof. Dr. Zahmetsiz Zaranki.
    146. Sayfa da Itır’dan bahsederken yanlışlıkla leyek otu’nun resmini koymuş, aslında ona göre doğru, çünkü bilgisi ancak bu kadar.
    146 Sayfa da Köpek Dilin’den bahsederken akçiğer otunun bir alt türervi’nin resmi konmuştur.
    198.Sayfada Sarı Kantaron otu veya diğer adı ile Kılıç otundan bahsedilmekte ve aynen şöyle diyor.’’İntihar riski olan kronik depresyon durumlarında kullanılmamalıdır.diyor.’’Bu şahsın dünyadaki en meşhur Üniversitelerin kliniklerin de binlerce hasta üzerinde yüzlerce klinik araştırması yapıldığından haberi yok mu?Bana göre var, fakat peki o zaman neden intihar riski olan kronik depresif hastalar kullanmamalıdır diyor, çünkü kendi firması yakında SARI KANTARON HAPI ÜRETECEK ONUN REKLAMINI YAPAMASI GEREKİR.Bu bir ilim adamına yakışır mı doğruları çarpıtmak, sadece ve sadece kendi menfatiniz için ilmi değerlerle oynamak.Kılıç otu ve hapı depresyona karşı en etkili bir bitkidir.Bu bitki hakkında doğru bilgiler benim sitede ve kitabımda mevcuttur.

Ben’den çaldığınız bazı resimlerden örnekler:
    85. Sayfada ki Akdiken’in resim bana aittir, bana danışmadan sormadan alınmış olup, bu bir hırsızlıktır.
    102. Sayfada ki Badem’in resim bana aittir, bana danışmadan sormadan alınmış olup, bu bir hırsızlıktır.
    123. Sayfada ki Defne’nin resim bana aittir, bana danışmadan sormadan alınmış olup, bu bir hırsızlıktır.
    142. Sayfada ki Havlıcan’ın resim bana aittir, bana danışmadan sormadan alınmış olup, bu bir hırsızlıktır.
    143. Sayfada ki Defne’nin resim bana aittir, bana danışmadan sormadan alınmış olup, bu bir hırsızlıktır.
    152. Sayfada ki Kara Ardıç’ın resim bana aittir, bana danışmadan sormadan alınmış olup, bu bir hırsızlıktır.
    155. Sayfada ki Kara Hindiba’nın resim bana aittir, bana danışmadan sormadan alınmış olup, bu bir hırsızlıktır.
    157. Sayfada ki Kava-Kava’nın resim bana aittir, bana danışmadan sormadan alınmış olup, bu bir hırsızlıktır.
    160. Sayfada ki Kekikin ait resim bana aittir, bana danışmadan sormadan alınmış olup, bu bir hırsızlıktır.
    162. Sayfada ki Kılıç otu’nun resim bana aittir, bana danışmadan sormadan alınmış olup, bu bir hırsızlıktır.
    164.Sayfada ki Kimyon’un resim bana aittir, bana danışmadan sormadan alınmış olup, bu bir hırsızlıktır.
    170. Sayfada ki Kuşkonmaz’ın resim bana aittir, bana danışmadan sormadan alınmış olup, bu bir hırsızlıktır.
    188. Sayfada ki Ökse otu’nun resim bana aittir, bana danışmadan sormadan alınmış olup, bu bir hırsızlıktır.
    201. SAayfada ki Sedef otu’nun resim bana aittir, bana danışmadan sormadan alınmış olup, bu bir hırsızlıktır.
    204.Sayfada ki Sinirli otu’nun resim bana aittir, bana danışmadan sormadan alınmış olup, bu bir hırsızlıktır.

’’Haksızlığın karşısında susan kör şeytandır’’, diyen Peygamberin acizane bir ümmetiyim.Hamdolsun bazıları gibi dini kendi amaçları için kullanan ve dincilik yapanlardan değilim ve bu nedenle susamam.Bana bazıları diyebilir ki sana ne oluyor kardeşim adamın istediğini yazar, evet doğru istediğini yazsın.Roman yazsın, şiir yazsın, bildiği konularda fal kitabı, burç kitabı yazsın, ne yazarsa yazsın.Fakat insan sağlığı ile oynamasın, bu saçmalıkları ciddiye alacak insanlarda olacak Allah korusun beklide zehirlenecek şifa bulayım derken kendini camii ününde ve musala taşında bulursa, bunda bende kendimi suçlu hissederim doğruları söylemezsem.Kusura bakmayın doğruya doğru, eğriye eğri demek benim işim.İsteye istediğini söylesin ben doğruları söylemeye devam edeceğim, ben bu milletin Deli Dumruluyum.Bir bikri resmi çekmek için ben Dresden’e uçuyorum, bir bitki resmi çekmek için bir günde 1900 km yol kat ediyorum, dağları taşarlı yaz kış 15 sene dolaşıyorum, bu zat o ne güzel sormadan alıp kendi kitabına koyuyor.Siz sabah kalkıyorsunuz evinizin önünde ki arabanız gitmiş, çalan hızsıza ne dersiniz, aferin iyimi yaptınmı dersiniz.Sizin için arabanızı ne kadar önemli ise benim içinde bitki fotografları da öyle önemlidir.Fakat ben buna rağmen hakkımı helal edebilirdim.Ama adam bir firmanın reklamını yapmak için doğruları saptırıyor.1000 yıldır Isırgan otu ve çörek otu gibi zararsız olarak ve binlerce faydası olan bitkileri zararlı olabilecek bitkiler sınıfına yitiyor.Bu nedenle kime ve neye hizmet ettiği bilmediğim, bu art niyetli şahıs hakkında doğruları ben buradan duyurmak zorundayım.Ha birde Kara Ardıç gibi zehirli ve Arnika gibi hafi zehirli bitkiler hakkında sanki zehirsizmiş gibi ve de bu işlerin üstadı imiş gibi konuşup yazması diğer insanların hayatını tehlikeye atması gibi sebeplerden dur demek zorundayım.

İbrahim Gökçek

Konu igokcek tarafından (02-18-2009 Saat 17:26 ) değiştirilmiştir.

mehmet25 Çevrimd??? Acemi mehmet25 is on a distinguished road

Standart Prof. Dr. Ahmet Maranki hırsız ve şarlatan olabilirmi diye düşündüm

Prof. Dr. Ahmet Maranki hırsız ve şarlatan olabilirmi diye düşündüm.
    Sizin siteniz ve kitaplarınızda ki resimlerle Maranki hocanın kitaplarındaki bilgileri karşılaştırdım.Hocam siz gerçekten hakklısınız.Bir prof böyle bir saygısızlık yapabilir mi? artı bu kadar hatalı kitap yazabilir mi?Hocam iyi ki varsınız Adam'ın kitabına güvenerek Kara Ardıçı çay gibi içerek kullansaydık ALLAH korusun öbür dünyaya gitiştik, fakat sadece o bitki değil çok bitki hakkında yanlış bilgi veriyor.Hocam böyle birini Almanya da ne yaparlar ve Türkiyede insanları yanlış bilgilerle yanlış yönlendirenler ve insan sağlığı ile oynayanlar hakkında birşey yapılmıyacak mı?Bu adamın derdi belli sadece para, öyle değil mi?

ulusanu Çevrimd??? Acemi ulusanu is on a distinguished road

Rusyadan gelen bir Doktor arkadaşım Ahmet Marankinin kitaplarına tercüme demişti. Bu kadar hassas bir alanda sadece eser tercüme ederek insanları tehlikeye atmanın bir anlamı yok, vebali de çok.

ulusanu Çevrimd??? Acemi ulusanu is on a distinguished road

Ahmet Maranki rusyadaki eserleri tercüme edip benim diye satıyor.

Alıntı ulusanu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rusyadan gelen bir Doktor arkadaşım Ahmet Marankinin kitaplarına tercüme demişti. Bu kadar hassas bir alanda sadece eser tercüme ederek insanları tehlikeye atmanın bir anlamı yok, vebali de çok.
    Evet doğru
    [COLOR=navy]
    Alıntı ofsert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Annemizin uzun süreli ve son dönemde de atomla tedavi yöntemine karar verilen guatr rahatsızlığı vardı. Sıkıntılı bir süreç yaşıyorduk. İbrahim Gökçek'le tanışmamızdan sonra iksir ve tonik tedavisini başlattık. 4 ay sonra sonuçlar inanılmazdı. Yaptırdığımız kan tahlillerde sonuçlar mükemmeldi. Güçlenmiş, sağlık durumu son derece olumluydu. İksir ve toniklerin faydasını görmüştük. Guatr sorunu tamamen kaybolmuştu. Sorun,işte bu zamanda ortaya çıktı. Maranki adlı zatın tv yayınlarını izliyorlardi. Maranki daha sağlıklı yaşam için bahar temizliği, lavmanla detoks öneriyordu. Annemiz bu yayınlardan etkilenerek, bir kaç kez lavman yaptı. Ondan sonra gücünü kaybetti Sonrada sağlığı bozulmaya başladı. Meğerse tıbbi bir uygulama olan lavman çok zararlıymış. Bu konuda sn. Osman Müftüoğlu'nun 18 nisan Hürriyet gazatesindeki yazısında Lavmanın zararları çok güzel anlatılıyor.Keşke yapmasaydı. Ama bu konuda sağlık yetkilileri ileri geri halkın sağlığıyla oynayanlara karşı neden önlem almıyorlar. Bir çok kişiden Maraki tarafından önerilen saçma lavman uygulamasından çeşitli sağlık şikayetleri geldiğini duyduk. Şimdi sevgili Gökçek beyden Annemizin sağlığına nasıl tekrar kavuşturabiliriz diye kendisine soruyoruz. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.
    Alıntı ofsert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ömer
    ÖMER BEY SİZİNDE BAHSETTİĞİNİZ GİBİ yüzlerce insan Marankini,n tavsiyelerine uyarak lavman yapıyorlar ve bağırsak çiçekleri dediğimiz faydalı bakteriler lvamanla veya bağırsakalrı yıkatma (hidrokolon terapi) ile yok oluyor.Yerine çok zararlı bakteri ve mantarlar yerleşiyor.Böylece vitamin üreten bakteriler azalıyor ve toksik madde üreten mantar ve zararlı bakteriler çoğalıyor.Maranki yazdığı kitapla zaten zehirli bitkileri zararsız bitki diyerek insanalrın zehirlenmesine sebep olnan çok cahil bir kişidir.Bizim dağdaki çobanlarımız dahi bu zattan bilgilidir.Ömer beyin kayın validesinnin yaşadığı problemleri yaşayan yüzlerce insan var beni hergün arayarak lavman nedeniyle çektikleri acıları anlatıyorlar.

[SIZE=3][COLOR=navy]
    Alıntı sevgiben Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Prof. Dr. Ahmet Maranki ve lavman sarlatanligi beni bittirdi
    Alıntı sevgiben Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Sevgi Berlin’den Ahmet Maranki’nin lavman’dan bahsedince bende cok memnun oldum ve sevindim.Kabizlik problemim ortadan kalkacak diye, uzman bir doktor bulup bagirsaklarimi yikattim.Ne olduysa bundan sonra oldu, bas agrisi, karin agrisi, siskinlik, gaz cikarma, karnimda sürekli gur gur eden gurultular oluyor ve makadimi tutamiyorum.Artik cildiracak gibiyim is ve sosyal hayatim bitti.İse, misafirlige ve alis-verise gidemiyorum.Hayatim alt üst oldu.Bir baska doktora gittim, o da bagirsaklar asla yikanmaz, cünkü bagirsaklar’da bilyonlarca bakteri var ve bunlarin % 95-99’u faydali yikatma ile faydali bakteriler azalmis bundan sonra bunun düzelmesi zor dedi.Ahmet Marankiyi dinleyenlerin vay haline.Hocam benim hayatim bittim.Bu bagirsak florasi nasil düzelir?

[COLOR=#4b0082]Ne kadar bağırsaklarla ve makatla oynanırsa o kadar problem çıkar.Mecbur olmadıkca lavman yapılmaz, hele kalın bağırsak komple hiç yıkanmaz, çünkü bağırsaklarda 2 kg ağırlığında 100 katrilyon bakteri var ve bunların % 95-99'u faydalıdır.Şimdi bağırsak ikide bir yıkanırsa faydalı bakteriler, yani bağırsak florası yok olur.Buda bir çok hastalığın ortaya çıkmasına sebep olur.Düşünün ki büyük bir baraj patladı ne olur peki barajın altında kalan ekili dikili analanlar, hayvanlar ve insanlar hepsi yok olur.Ova gider ve geride cascavlak bir toprak parçası kalır.Bağırsakları yıkatmakta aynı şekilde katrilyonlarca faydalı bakterinin yok olması ve yerine çok tehlikeli olan mantarların yerleşmesine sebep olur.İşlerine geldiğinde sık sık dinden imandan bahsedenlere soruyorum.ALLAH bu bakterileri boşunamı yaratmış?Diyecekler ki haşa o zaman neden lavaman ve neden bağırsak yıkama.Sadece meşhur olmak ve para, başkada bir sebep yok.Bu adam insan sağlığını hiçe sayıyor ve o'nun için bir insanın tavuk kadar değeri yok, önemli olan para.Almanyada Kara Ardıç'ın çayı asla içilmez çünkü çok zehirli.Çayı içilebilir diyor.Akasma'nın asla çayı içilmez, çünkü zehirli, fakat bu zat çayı içilebilir diyor.Arnika, İnçi çiçeği otu sedef otu'da zehirli çok dikkat ister.Almanyada çayı tavsiye edilmez, fakat bu zat çayı içilebilir diyor.Bu kişi insan sağlığı ile oynuyor.

Bazı eski Sovyet ülkelerinde 3 ayda doktor ve 6 ayda prof. diploması almak mümkün.Bana da bir teklif geldi, size isteseniz doktorluk isterseniz prof'luk diploması verelim, hemde çok uygun fiyata dediler.Ben kendilerine teşekkür ettim ve redetim, çünkü bu hiç de dürüst olmayan bir davranış olur.Hakkı ile diplomasını alanlara karşı.Artı İbn-i Sina, Mimar Sina Uluğbey veya Piri Reis'in diploması mı vardı?Edison'un da diploması yoktu ve Einstein geri zekalı diye okuldan atılmıştı.Onlar nasıl bir gayretle büyük insan oldular çalışarak ve kafa yorarak.Diploma elbette önemli, fakat bu ilim kapısından içeri girmek için sadece bir anahtar.Bazıları bu anahtarı çalarak kaş yapayım derken, göz çıkarıyorlar.

mstesol Çevrimd??? Acemi mstesol is on a distinguished road

[QUOTE=igokcek;6759][COLOR=#ff0000]Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp İsimli kitabım çıktı[FONT=Verdana][FONT=Verdana][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black][COLOR=black]

Bu kitabı daha doğrusu kitapları(3 cilt) aldım, gerçekten çok güzel hazırlanmış, bazı ufak tefek yazım hataları olsa bile içeriği mükemmel denebilir. Böyle yılların birikimini insanların istifadesine sunmak kolay bi iş değil. Herkese çok yardımcı olacağı kanaatindeyim. Basit bi örnek verirsem, geçenlerde ben bi aktara gidip kuşburnu aldım. Bana bunu suda kaynatıp içebilirsin dedi, bu kadar. Napsın adamın da belki fazla bi bilgisi yoktur. Ben de geldim, kuşburnu meyvelerini kaynar suyun içine attım, demlendikten sonra içtim. Suyu açık renkliydi.Daha sonra İbrahim Beyin "Şifalı Bitkiler" isimli kitabından "kuşburnu" sayfasını açıp okudum. Hem nelere faydası olduğunu hem de çayının nasıl yapıldığını öğrenmiş oldum. Yapmam gereken şey, kuşburnu meyvesini ince ince kıyıp, hatta tohumlarıyla birlikte kaynamış suda 10 dk kadar demlemekmiş. Böyle hem çayının suyunun rengi daha koyu oldu, hem de etkisi daha fazla oldu...

Kitabı okursanız hem çok fazla bilgilenirsiniz hem de kendiniz de değişik, farklı alternatif çay harmanları yapabilir, afiyetle içebilirsiniz.

İbrahim Bey'e dua ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum.
    Konu igokcek tarafından (2 Hafta önce Saat 09:21 ) değiştirilmiştir.

Alıntı selda Nickli Üyeden Alıntı
    HOCAM BEN SİZİN ÇOK SIKI TAKİPÇİNİZİM, HER SÖZÜNÜZE HER TAVSİYENİZE UYMAYA ÇALIŞIYORUM. SİZİN BU ÇALIŞMALARINIZ, HAYAT KALİTEMİZİ ÖYLESİNE ARTIRDI Kİ; EMEĞİNİZE; ELLERİNİZE SAĞLIK. HERKES SİZİN GİBİ DAVRANABİLSE HASTALIK KALMAZDI HERHALDE DÜNYADA.
    ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN.
    Sağolun teşekkürler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz

+ Konu Cevaplama Paneli