Ömer Osman Korkmaz kimdir?
Sağlık Kategorisinde ve Duyuru Forumunda Bulunan Ömer Osman Korkmaz kimdir? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Hocam ben Hamdi böbreklerimde ki protein kaçağı nedeniyle Ömer Osman Korkmaz dan ürün istedim bana içinde bitkiler bulunana bir bal ...
-
Ömer Osman Korkmaz kimdir?
Hocam ben Hamdi böbreklerimde ki protein kaçağı nedeniyle Ömer Osman Korkmaz dan ürün istedim bana içinde bitkiler bulunana bir bal macunu verdi.Ben ona bende diyabet başlangıçı olduğunu ve asla tatlı yememe gerektiğini doktorum söyledi dememe rağmen bir şey olmaz dedi.Ben Ömer Osman beyin ürünlerini bir aydır kullanıyorum ve idrarım köpüklü çıkmaya başladı, yani daha da çok kötüleştim. Ömer Osman beyi aradım iyileşiyorsunuz diyor.Doktora gittim ne yaptında şekerin yükselmiş ve böbrekler den protein çıkışı artmış dedi.İbrahim bey bu adam bir dolandırıcımı yoksa anlamadığı konularda neden insanları yanlış yönlendiriyor ve insan sağlığı ile uğraşıyor.Sizce ne yapmalıyım?
-
hamdi54 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam ben Hamdi böbreklerimde ki protein kaçağı nedeniyle Ömer Osman Korkmaz dan ürün istedim bana içinde bitkiler bulunana bir bal macunu verdi.Ben ona bende diyabet başlangıçı olduğunu ve asla tatlı yememe gerektiğini doktorum söyledi dememe rağmen bir şey olmaz dedi.Ben Ömer Osman beyin ürünlerini bir aydır kullanıyorum ve idrarım köpüklü çıkmaya başladı, yani daha da çok kötüleştim. Ömer Osman beyi aradım iyileşiyorsunuz diyor.Doktora gittim ne yaptında şekerin yükselmiş ve böbrekler den protein çıkışı artmış dedi.İbrahim bey bu adam bir dolandırıcımı yoksa anlamadığı konularda neden insanları yanlış yönlendiriyor ve insan sağlığı ile uğraşıyor.Sizce ne yapmalıyım?
Hamdi bey bitki bilimcisi olan bir kişi ismi Ahmet veya Osman kim olursa olsun, şayet uzman olduğunu söyleyen kişi içerisinde şeker (Glukoz) içeren bal, bal macunları, pekmez, pancar suyu, dut pekmezi, keçiboynuzu pekmezi, shitaki mantarı vb. ürünleri veriyorsa çok yanlış yapıyor demektir, çünkü tatlı mantarı besler.Mantarlar etan, metan, bütan gibi zehirli gazlar, etilalkol, butilalkol, metilalkol gibi zehirli alkoller, penisilin ve histamin gibi, toksik maddeler üretirler.BU ZEHİRLİ MADDELERİ KARACİĞER ARITMAYA ÇALIŞIR ZAMANLA ARATAMAZ VE YAĞLANIR VE KANDA DOLAŞAN TOKSİK MADDELER DİĞER ORGANLARA DEPOLAR VE BÖYLECE BİR ÇOK ORGANDA HASTALIKLAR GÖRÜLMEYE BAŞLARİşte bu nedenle 1000 yıllık eski bilgileri yeni imiş gibi milletin önüne getiren temcit pilavcılarına ihtiyacımız var mı?Bence yok Sizce.Ben 3 ciltlik 1800 sayfa kitap yazdım ve bu kitabın diğer bütün Şifalı bitkiler kitabından çok farklı olarak 1000 den fazla klinik araştırmalar, 2250 bitkisel reçete, 1000 den fazla bitki resmi vs. içermesidir.
Konu igokcek tarafından (01-23-2010 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir.
-
hamdi54 Nickli Üyeden Alıntı
Hamdi bey kullandığınız ürünlerden sonra en son durumunuzu Ömer Osman Korkmaza söylediğinizde size ne dedi merak ettim?