hipofiz bezi tümörü, Hipofiz , Pitüiter bez beyin tabanında sellar (sella turcica)
Alternatif Tıp Kategorisinde ve TECRÜBELER Forumunda Bulunan hipofiz bezi tümörü, Hipofiz , Pitüiter bez beyin tabanında sellar (sella turcica) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> aşırı şişmanlıktan dolayı 6 ay önce doktora gittim. bana hipofiz bezimin yanında tümör çıktığını ve hormon dengesizliğini olduğunu ameliyatla düzelme ...
-
hipofiz bezi tümörü, Hipofiz , Pitüiter bez beyin tabanında sellar (sella turcica)
aşırı şişmanlıktan dolayı 6 ay önce doktora gittim. bana hipofiz bezimin yanında tümör çıktığını ve hormon dengesizliğini olduğunu ameliyatla düzelme ihtimali olduğunu fakat riskli bir ameliyat olduğunu söylediler. korktuğum için internetten ararken tesadüfen gökçek aktar sitesine girdim.sonra ibrahim bey bana bazı şifalı bitkiler yolladı.kullandıktan sonra tekrar tomografi çektirip doktora gösterdim.doktor tümörün gözle görülür derecede küçüldüğünü söyledi.çok sevindim ve iyileşinceye kadar ilaçları kullanmaya devam edeceğimi doktora söyledim. ibrahim beyden ALLAH razı olsun.
-
ömer gezer Nickli Üyeden Alıntı
aşırı şişmanlıktan dolayı 6 ay önce doktora gittim. bana hipofiz bezimin yanında tümör çıktığını ve hormon dengesizliğini olduğunu ameliyatla düzelme ihtimali olduğunu fakat riskli bir ameliyat olduğunu söylediler. korktuğum için internetten ararken tesadüfen gökçek aktar sitesine girdim.sonra ibrahim bey bana bazı şifalı bitkiler yolladı.kullandıktan sonra tekrar tomografi çektirip doktora gösterdim.doktor tümörün gözle görülür derecede küçüldüğünü söyledi.çok sevindim ve iyileşinceye kadar ilaçları kullanmaya devam edeceğimi doktora söyledim. ibrahim beyden ALLAH razı olsun.
Hipofiz bezesinin yanındaki kanserojen urun Gökçek İksir, Gökçek Tonik ve kanser çayı ile küçülmesi çok mükemmel bir olay.Buna çok sevindim.
-
Ben Mevlüt 47 yaşındayım ve hormon bozukluğu nedeniyle problemler yaşadım.19.11.2007 tarhinde Okmeydanı Eğitim ve Araştıma hastanesin de yapılan araştırmada hipofiz bezesi'nin sapında milimetrik kist oluştuğu tesbit edildi.Ve prolektin hormonu 38,62 ng/ml olarak tesbit edildi.Oysa bir erkekte en fazla 19 ng/ml yi geçmemesi gerekir.Bacaklarımda tüy dökülmesi oldu.Doktorlar kisti burundan girerek tedavi ederiz, fakat 6 ay sonra yine çıkar dediler.İbrahim Gökçekle görüştüm bana iksir, tonik, kist ve kolesterol çayı özel bir çay verdi.Kolesterol ve trigliserid 4 haftada normal seviyeye indi.Hipifiz gudesinde ki kist ise eridi çünkü hormon 1 ng/ml nin altına indi.HAMDOLSUN ÇOK ÇOK İYİYİM ibrahim bey sonsuz teşekkürler.
-
mevlutkoc Nickli Üyeden Alıntı
Ben Mevlüt 47 yaşındayım ve hormon bozukluğu nedeniyle problemler yaşadım.19.11.2007 tarhinde Okmeydanı Eğitim ve Araştıma hastanesin de yapılan araştırmada hipofiz bezesi'nin sapında milimetrik kist oluştuğu tesbit edildi.Ve prolaktin hormonu 38,62 ng/ml olarak tesbit edildi.Oysa bir erkekte en fazla 13.1 ng/ml yi geçmemesi gerekir.Bacaklarımda tüy dökülmesi oldu.Doktorlar kisti burundan girerek tedavi ederiz, fakat 6 ay sonra yine çıkar dediler.İbrahim Gökçekle görüştüm bana iksir, tonik, kist ve kolesterol çayı özel bir çay verdi.Kolesterol ve trigliserid 4 haftada normal seviyeye indi.Karaciğerin AST (SGOT) 82' den 27'ye, ALT (SGPT) 151' den 28'e ve kolesterol 338'den 211'e Trigliserid 288'den 220'ye düştü.Hipifiz gudesinde ki kist ise eridi çünkü hormon 1 ng/ml nin altına indi, yani şimdi 0,386 ng/ml ye düştü.. Prolaktin hormonunun erkeklerde 2,64-13,10 ng/ml, kadınlar da kadınlarda 2,7-19,64 ng/ml olması gerekir. HAMDOLSUN ÇOK ÇOK İYİYİM ibrahim bey sonsuz teşekkürler.

Mevlüt bey iyileştiğiniz çok sevindim, çok çok mükemmel bir gelişme
Konu igokcek tarafından (4 Hafta önce Saat 13:48 ) değiştirilmiştir.