Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 53 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Tiroid hastalıkları: Nodül, Hipotiroid, Hipertirod, Düğümlü Guatr

  1. #1
    sevda38 Çevrimd??? Acemi
    Üyelik tarihi
    Aug 2007
    Mesajlar
    3

    Standart Tiroid hastalıkları: Nodül, Hipotiroid, Hipertirod, Düğümlü Guatr

    Tiroid hastalıkları: Nodül, Hipotiroid, Hipertirod, Düğümlü Guvatr, Morbus Basedow


    Alıntı sevda38 Nickli Üyeden Alıntı
    Tiroid bezesinde kötü huylu nodül nedeniyle amaliyat olmam gerekiyordu. Tiroid bezemde doktorların yaptığı bir dizi araştırma sonuçu kötü huylu 2 cm çapında bir nodül olduğu ve amaliyat edilmesi gerektiği söylendi. Bende mecburen bunu kabul ettim, fakat amaliyattan çok korktuğum dan oğlum benim için internetten araştıma yapmış bana anne amaliyattan önce birde alternatif tıpa bakalım dedi. Fakat orada da o kadar şarlatan varki insanın inanası gelmiyor. Kimin doğru kimin yanlış olduğu bilinmiyor. Oğlum anne ibrahim beyin sitesinde çok bilgi var Almanya'da bu konuda çok araştırma yapmış ve Gökçek İksir diye bir buluşu varmış onu denyelim dedi. Bende olur amaliyata 6 hafta var bir bakalım dedim. Oğlum bir şişe Gökçek iKSİR siparişi vermiş bile ve aldım kulandım. Amaliyat günü amaliyat öncesi doktorum muayene etti. Ben burada bir nodül göremiyorum. Ne oldu bu nodüle dedi. Ben korkumdan söylemedim. Doktorum ben birşey anlamadım. AMALİYATA GEREK YOK GİDEBİLİRSİNİZ DEDİ.
    Sevda Hanım geçmiş olsun iyileştiğiniz sevindik, fakat sizin 2 ay daha Zerdeçal Forte, Kordisep Forte, Gökçek Aloe Vera Jel ve Gökçek İksir, Tiroid çayı ve Karaciğer Çayı kullanmanız gerekir.Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir.Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalırlar.Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur.Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.
    www.bitkiseltedavi.com

  2. #2
    yasdil6 Çevrimd??? Acemi
    Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Mesajlar
    1

    Standart Tiroidbeze anormalikleri, Hipertiroidi-graves


    2ay Önce Tahlİl Sonuçlarimda Hİpertİroİdİm OlduĞu Görüldü.doktor Bu HastaliĞin Kronİk OlduĞunu Ve En Az 2 Yil SürebİleceĞİnİ SöylemİŞtİ.propycİl Verdİ.bende İlaçla Çok Geç İyİleŞmek İstemedİĞİmden DoĞal Tedavİyİ AraŞtirdim.İnternetten Gökçek İksİrİnİ Gördüm Ve Ismarladim.İbrahİm Bey Bu İksİrle 2 Ayda İyİleŞebİleceĞİmİ Söyledİ.1.5 Ay Kullandim Ve Tahlİl YaptirdiĞimda Tİroİt Hormanlarim Normale Döndü.doktor Bu Kadar Erken Düzelmesİne ŞaŞirdi.aİlemde Çok Sevİndİ.çünkü Hastanede Bu Hastaliktan Yillarca İyİleŞemeyen Bİrsürü Hasta Gördüm.ayrica Mİgrenİme Çok İyİ Geldİ.
    www.bitkiseltedavi.com

  3. #3
    cicek35 Çevrimd??? Acemi
    Üyelik tarihi
    Apr 2008
    Mesajlar
    2

    Standart Tiroid beze anormalikleri ve adet anormalikleri

    Adet anormalikleri ve adet öncesi ağrılar yaşıyordum. Doktorlar FSH, Prolektin, T3, T4 hormonlarında yükseklik ve tiroid bezesinde iltihap olduğunu söylediler. Doktorların yıllardı verdikleri ilaçları aldım bir etkisini görmediğim gibi beni serseme çeviriyordu bu çok yantesiri olan ilaçlar. İnternetten Gökçek İksir ve kadın çayını gördüm gidip aldım ve içmeye başladım bir ay sonra ağrılarım daha da arttı. İbrahim beyi aradım ve bunun sebebini sordum. Bu durum normal dokulardaki artık ve toksik maddeler temzileniyor dedi. Ben iksir ve çaya devam ettim hamdolsun 3 ay oldu ve şimdi adet anormaliklerim düzeldi ve ağrılardan kurtuldum. FSH, Prolektin, T3 VE T4 hormonlarım normale döndü. Ama ben yinede 3 ay daha kullanacağım.
    www.bitkiseltedavi.com

  4. #4
    igokcek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    igokcek Çevrimd??? İbrahim GÖKÇEK
    Üyelik tarihi
    Jun 2005
    Bulunduğu yer
    istanbul fatih
    Mesajlar
    22.559

    Standart

    Alıntı cicek35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adet anormalikleri ve adet öncesi ağrılar yaşıyordum. Doktorlar FSH, Prolektin, T3, T4 hormonlarında yükseklik ve tiroid bezesinde iltihap olduğunu söylediler. Doktorların yıllardı verdikleri ilaçları aldım bir etkisini görmediğim gibi beni serseme çeviriyordu bu çok yantesiri olan ilaçlar. İnternetten Gökçek İksir ve kadın çayını gördüm gidip aldım ve içmeye başladım bir ay sonra ağrılarım daha da arttı. İbrahim beyi aradım ve bunun sebebini sordum. Bu durum normal dokulardaki artık ve toksik maddeler temzileniyor dedi. Ben iksir ve çaya devam ettim hamdolsun 3 ay oldu ve şimdi adet anormaliklerim düzeldi ve ağrılardan kurtuldum. FSH, Prolektin, T3 VE T4 hormonlarım normale döndü. Ama ben yinede 3 ay daha kullanacağım
    Çiçek hanımla ilk görüştüğümde çok umutsuz ve perişan vede ağlamaklı idi. Hiç bir kimseye ve hiç birşeye inancım yok diyordu ve son çare olarak İksir ve çayınızı denemek istiyorum dedi. Denedide bir ay sonra şikayetleri arttı bu neden dedi, sabretmesini söyledim. Vücudun rahatszılık olan bölgelerinde ki curuf dokulardan sökülürken çok ağrı verir, bu normal süreç az sabredin dedim. Çiçek hanım sabretti ve sonunda iyileşmeye başkadı.Çiçek hanım hormon anormalikleri ve adet düzensizliklerinden kurtulmanız çok çok güzel bir gelişme fakatsizin 2 ay daha Zerdeçal Forte, Kordisep Forte, Gökçek Aloe Vera Jel ve Gökçek İksir, Tiroid çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir.Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir.Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalırlar.Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur.Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.
    www.bitkiseltedavi.com

  5. #5
    igokcek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    igokcek Çevrimd??? İbrahim GÖKÇEK
    Üyelik tarihi
    Jun 2005
    Bulunduğu yer
    istanbul fatih
    Mesajlar
    22.559

    Standart


    Alıntı yasdil6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2ay Önce Tahlİl Sonuçlarimda Hİpertİroİdİm OlduĞu Görüldü.doktor Bu HastaliĞin Kronİk OlduĞunu Ve En Az 2 Yil SürebİleceĞİnİ SöylemİŞtİ.propycİl Verdİ.bende İlaçla Çok Geç İyİleŞmek İstemedİĞİmden DoĞal Tedavİyİ AraŞtirdim.İnternetten Gökçek İksİrİnİ Gördüm Ve Ismarladim.İbrahİm Bey Bu İksİrle 2 Ayda İyİleŞebİleceĞİmİ Söyledİ.1.5 Ay Kullandim Ve Tahlİl YaptirdiĞimda Tİroİt Hormanlarim Normale Döndü.doktor Bu Kadar Erken Düzelmesİne ŞaŞirdi.aİlemde Çok Sevİndİ.çünkü Hastanede Bu Hastaliktan Yillarca İyİleŞemeyen Bİrsürü Hasta Gördüm.ayrica Mİgrenİme Çok İyİ Geldİ.
    Mrb
    1,5 ayda iyileşmeniz mükemmel buna çok sevindim, fakat iyileştim diye tedaviyi yarım bırakmayın ve en az 3-4 ay daha Zerdeçal Forte, Kordisep Forte, Gökçek Aloe Vera Jel ve Gökçek İksir, Tiroid çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir..Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir.Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalırlar.Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur.Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.
    www.bitkiseltedavi.com

  6. #6
    igokcek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    igokcek Çevrimd??? İbrahim GÖKÇEK
    Üyelik tarihi
    Jun 2005
    Bulunduğu yer
    istanbul fatih
    Mesajlar
    22.559

    Standart


    Alıntı yasdil6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2ay Önce Tahlİl Sonuçlarimda Hİpertİroİdİm OlduĞu Görüldü.doktor Bu HastaliĞin Kronİk OlduĞunu Ve En Az 2 Yil SürebİleceĞİnİ SöylemİŞtİ.propycİl Verdİ.bende İlaçla Çok Geç İyİleŞmek İstemedİĞİmden DoĞal Tedavİyİ AraŞtirdim.İnternetten Gökçek İksİrİnİ Gördüm Ve Ismarladim.İbrahİm Bey Bu İksİrle 2 Ayda İyİleŞebİleceĞİmİ Söyledİ.1.5 Ay Kullandim Ve Tahlİl YaptirdiĞimda Tİroİt Hormanlarim Normale Döndü.doktor Bu Kadar Erken Düzelmesİne ŞaŞirdi.aİlemde Çok Sevİndİ.çünkü Hastanede Bu Hastaliktan Yillarca İyİleŞemeyen Bİrsürü Hasta Gördüm.ayrica Mİgrenİme Çok İyİ Geldİ.


    Mrb
    1,5 ayda iyileşmeniz mükemmel buna çok sevindim, fakat iyileştim diye tedaviyi yarım bırakmayın ve en az 3-4 ay daha Zerdeçal Forte, Kordisep Forte, Gökçek Aloe Vera Jel ve Gökçek İksir, Tiroid çayı ve Karaciğer Çayı kullanmanız gerekir.Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir.Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalırlar.Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur.Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.
    www.bitkiseltedavi.com

  7. #7
    murat79 Çevrimd??? Acemi
    Üyelik tarihi
    Aug 2009
    Mesajlar
    1

    Thumbs up hipotiroid

    Iyi günler
    bende hipotiroid var doktorlar tiroid ilaçlarını ömür boyu kullanmam gerektiğini ve üç ayda bir tiroid hormonlarımı ölçtürmem gerektiğini ve ilaç dozunun ayarlanması gerektiğini söylediler
    tiroid ilaçları bende aplastik anemi hastalığının çıkmasına sebep oldu
    bir aydır gökçek iksir tonik ve tiroid çayı kullanıyorum ibrahim beyin ürünlerini kullanmadan önce yutkunurken zorlanıyordum şu anda boğazımda tükrüğümü yutkunurken tıkanma hissi yok gökçek iksir tonik ile birlikte aplastik anemi hastalığının da iyileşeceğine yürekten inanıyorum

  8. #8
    igokcek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    igokcek Çevrimd??? İbrahim GÖKÇEK
    Üyelik tarihi
    Jun 2005
    Bulunduğu yer
    istanbul fatih
    Mesajlar
    22.559

    Standart


    Alıntı murat79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iyi günler
    bende hipotiroid var doktorlar tiroid ilaçlarını ömür boyu kullanmam gerektiğini ve üç ayda bir tiroid hormonlarımı ölçtürmem gerektiğini ve ilaç dozunun ayarlanması gerektiğini söylediler,tiroid ilaçları bende aplastik anemi hastalığının çıkmasına sebep oldu.bir aydır gökçek iksir tonik ve tiroid çayı kullanıyorum ibrahim beyin ürünlerini kullanmadan önce yutkunurken zorlanıyordum şu anda boğazımda tükrüğümü yutkunurken tıkanma hissi yok gökçek iksir tonik ile birlikte aplastik anemi hastalığının da iyileşeceğine yürekten inanıyorum
    Aplastikterimi yeni dokular meydana getirebilme yeteneğinden yoksun olan, fonksiyonunu tam icra edemeyen manasına gelir ve burada kemik iliğinin fonksiyonunu tam olarak icra edememesini işaret eder.Anemi kan hücrelerinin sayısının normalden düşük olması durumudur.Bizim ürünleri henüz kullanalı bir ay oluyor ve çok büyük bir ilerleme var bundan çok memnunuz fakat kesin çözüm zaman ister.2 ay sonra verilere bakalım ne gibi değişimler oluyor.Zerdeçal Forte, Kordisep Forte, Gökçek Aloe Vera Jel ve Gökçek İksir, Tiroid çayı ve Karaciğer Çayı kullanmanız gerekir.Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir.Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalırlar.Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur.Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.
    www.bitkiseltedavi.com

  9. #9
    murat35 Çevrimd??? Acemi
    Üyelik tarihi
    Aug 2009
    Mesajlar
    5

    Standart

    Benim t3 ve t4 hormonlarım ve antikor oranım yüksek çıktı en son daha önceleri t4 hormonu ve antikor yüksek çıkıyordu sonradan hormonlarım düzeldi ama antikorum gene yüksekti.En son tahlil yaptırdığımda t3, t4 hormonları ve antikorum yüksek çıktı herhangi bir ilaçlı tedaviye başlanmadı ne yapmayalım yardımcı olursanız sevinirim iyi günler kolay gelsin

  10. #10
    igokcek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    igokcek Çevrimd??? İbrahim GÖKÇEK
    Üyelik tarihi
    Jun 2005
    Bulunduğu yer
    istanbul fatih
    Mesajlar
    22.559

    Standart

    Alıntı murat35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim t3 ve t4 hormonlarım ve antikor oranım yüksek çıktı en son daha önceleri t4 hormonu ve antikor yüksek çıkıyordu sonradan hormonlarım düzeldi ama antikorum gene yüksekti.En son tahlil yaptırdığımda t3, t4 hormonları ve antikorum yüksek çıktı herhangi bir ilaçlı tedaviye başlanmadı ne yapmayalım yardımcı olursanız sevinirim iyi günler kolay gelsin
    Zerdeçal Forte, Kordisep Forte, Gökçek Aloe Vera Jel ve Gökçek İksir, Tiroid çayı ve Karaciğer Çayı kullanmanız gerekir.Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir.Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalırlar.Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur.Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.
    www.bitkiseltedavi.com

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 115
    Son Mesaj : 11-11-2013, 08:27
  2. Cevaplar: 46
    Son Mesaj : 11-11-2013, 08:25
  3. Cevaplar: 22
    Son Mesaj : 07-31-2013, 08:00
  4. Cevaplar: 8
    Son Mesaj : 03-18-2012, 21:37
  5. Cevaplar: 6
    Son Mesaj : 01-03-2012, 09:45

Visitors found this page by searching for:

doktor raporu

rapor

tiroid simgesi

ULTRASON RAPORU

ft4 alerjitroidaplastik anemi

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
doğal tedavi, bitkisel tedavi, sağlık bilgileri, himalaya tuzu, epimediumlu macun, çay ağacı yağı, Aloevera, şifalı bitkiler, alternatif tıp, vücut sağlığı, tuz lambası, gazete haberleri

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162