GÖKÇEK Masaj Yağı (Gökçek Sarı Kantaronlu Zeytin Yağı):

Alternatif Tıp Kategorisinde ve GÖKÇEK Masaj Yağı Forumunda Bulunan GÖKÇEK Masaj Yağı (Gökçek Sarı Kantaronlu Zeytin Yağı): Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> GÖKÇEK Masaj Yağı (Gökçek Aromatik Bitki Yağı): Yıllar önce bana gelen bir masör hocam neden doğal bir masaj yağınız yok ...

+ Konu Cevaplama Paneli
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: GÖKÇEK Masaj Yağı (Gökçek Sarı Kantaronlu Zeytin Yağı):

igokcek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    igokcek Çevrimd??? İbrahim GÖKÇEK igokcek is on a distinguished road

Standart GÖKÇEK Masaj Yağı (Gökçek Sarı Kantaronlu Zeytin Yağı):

GÖKÇEK Masaj Yağı (Gökçek Aromatik Bitki Yağı):

Yıllar önce bana gelen bir masör hocam neden doğal bir masaj yağınız yok dedi.Bende bende 500 reçete var ama bunları hayata geçirmek zaman ve imkan meselesi belki ileride masaj yağı üretebilirim dedim.Fakat ben kendim için bir kaç litre masaj yağı üretmiştim.Bir aile beni arayıp çocuklarını çok ağır bir yanık yarası olduğunu ve çocuk bu yaranın geceleri kaşınması nedeniyle uyuyamadığı söyledi.Bende ona denemek için küçük bir şişede bir miktar yağ verdim.3 yaşındaki çocuğun göğsü 3. dereceden ağır bir yanıktı.Babasına bu yağdan bir tatlı kaşığı çocuğun göğsüne sürmelerini ve bir kaç gün beklemelerini söyledim.Gelişmeleri beklemek niyetindeydim.Fakat aile bir gün sonra beniğ arıyarak çocuklarının ilk defa 6 ay sonra rahat uyuduğunu söylediler.Gerçi Bizim masaj yağı 1 ci ve 2 ci dereceden yanıkları problemsiz iyileştirir ama yanık taze ise, faakt bu yanık üzerinden tam 6 ay geçmiş ve çokcuk bir kaç defa estetik amaliyat geçirmiş ve kısmen iyileşmişti.Böyle ağır bir vakada Gökçek masaj yağının etkili olması beni çok sevindirdi.

hülya37 Çevrimd??? Acemi hülya37 is on a distinguished road

Romatimalı diz ağrılarıma karşı iksir, tonik, romatizma çayı ve masaj yağı aldık.Masaj yağı ile dizlerimi ovalayınca tutlmalar geçiyor.Tonik mide ve bağırsak rahatszılıklarıma iyi geldi iksirle ise çok dinçleştim.Ben Gökçek Masaj yağınıda plaja giderken yanıma almıştım dizlerim için, oğlum ise Güneş kremini unutmuş.Anne ben bu masaj yağından süreyim belki faydası olur her tarafım yanıyor dedi.Bende çocuğu masaj yağı ile ovaladım.Güneş'in sebep olduğu kızarıklıklar ve içteki ağrılar hemen azaldı ve çok çok rahatladım bu iyi geldi dedi.Bu Gökçek Masaj yağı aslında Güneş yağların da daha etki ibrahim bey neden bunu Güneş yağı olarak üretmiyorsunuz, çünkü bu diğerleri gibi katkı maddesi de içermiyor.
    Konu hülya37 tarafından (08-31-2009 Saat 09:17 ) değiştirilmiştir.

igokcek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    igokcek Çevrimd??? İbrahim GÖKÇEK igokcek is on a distinguished road

Alıntı hülya37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Romatimalı diz ağrılarıma karşı iksir, tonik, romatizma çayı ve masaj yağı aldık.Masaj yağı ile dizlerimi ovalayınca tutlmalar geçiyor.Tonik mide ve bağırsak rahatszılıklarıma iyi geldi iksirle ise çok dinçleştim.Ben Gökçek Masaj yağınıda plaja giderken yanıma almıştım dizlerim için, oğlum ise Güneş kremini unutmuş.Anne ben bu masaj yağından süreyim belki faydası olur her tarafım yanıyor dedi.Bende çocuğu masaj yağı ile ovaladım.Güneş'in sebep olduğu kızarıklıklar ve içteki ağrılar hemen azaldı ve çok çok rahatladım bu iyi geldi dedi.Bu Gökçek Masaj yağı aslında Güneş yağların da daha etki ibrahim bey neden bunu Güneş yağı olarak üretmiyorsunuz, çünkü bu diğerleri gibi katkı maddesi de içermiyor.

Hülya hanım bizim masaj yağını binlerce yıl atalarımız kılıç yarasını ve yanık yarasını iyileştirmek ve yanıklarda ağrıyı hemen yok etmek için kullanılmıştır.Güneş yanıklarını, ağrı ve sızıyı hemen iyileştirdiğini biliyordum ve ben de kendi üzerimde denemiştim.Oğlunuzda da bu etkisini görmek çok güzel bir gelişme, buna çok sevindim.Örneğin yaşlı, genç veya çocuk herhangi bir yeri yandığında yanan yerine masaj yağı sürer ve ovalarsa kısa sürede sürdüğü noktada yanık nedeniyle oluşan ağrılar hemen geçer ve eğer çok ağır bir yanık değilse derinin kabarmasını önler.Bu masaj yağı (aromatik bitki yağı) binlerce yıl atalarımız tarafından kılıç yaralarını iyileştirmek için kullanılmış ve ismi kılıç yağı olarak ün salmıştı.Fakat son bir asırdı bu kılıç yağı kullanılmadığından ve yanık kremleri çıktığından unutulmuştur.Ben bu kılıç yağını aromatik bazı bitkilerle daha da güçlendirerek Gökçek Aromatik Bitki yağı olarak geliştirdim.
    Konu igokcek tarafından (08-31-2009 Saat 09:42 ) değiştirilmiştir.

+ Konu Cevaplama Paneli